返回列表 回復 發帖
原帖由 无印良品 於 2009-1-2 01:27 PM 發表
番黎咯....今日早上忙住系度派利事....

唉,原來派錢都系一件麻煩事...
派錢!! 我有吗??
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 无印良品 於 2009-1-2 01:27 PM 發表

你派钱比边个啊??
点解没我份?

真咔???

(吾好漏左miaomiao个份吖... )

......同XX豬豬&貓貓去左約會 ......
真咔....抵锡...
原帖由 tingx2 於 2009-1-2 01:32 PM 發表

你派钱比边个啊??
点解没我份?
個個都有啦...唔信...自己睇嚇自己嘅積分記錄!!!
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-2 02:03 PM 發表

真咔....抵锡...
我會面紅咖````
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 ngls 於 2009-1-2 01:31 PM 發表

派錢!! 我有吗??
这里有钱派!?
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 无印良品 於 2009-1-2 03:52 PM 發表

哈哈。。是喔。。。我忘记左添。。。
贵猪最大方。。
原帖由 无印良品 於 2009-1-2 03:52 PM 發表

见到了。。。谢谢你哦。。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
....取之於XX.....用之於XX...

原帖由 无印良品 於 2009-1-2 04:43 PM 發表
....取之於XX.....用之於XX...

XX..是什么??
原帖由 ngls 於 2009-1-2 05:01 PM 發表

XX..是什么??
xx= miaomiao88

所以我会耐心等待同班同学转帐给我的...
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-2 05:16 PM 發表

xx= miaomiao88

所以我会耐心等待同班同学转帐给我的...
  原来是酱哦。。。。
原帖由 ngls 於 2009-1-2 05:25 PM 發表

原来是酱哦。。。。
對...就是這樣....

你看看....貓貓個副身家....就是我轉帳過去的....

回應 无印良品 第 104 篇文章

你姓赖.....