返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇5 S+ B2 m9 {  |$ Q& o
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" M" N3 v& s" U, T& I' m) C6 \
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。) M5 [7 J0 w4 C7 b  s) Z
! X  [  N: m! Y1 Q2942005
1 a. c( ]3 }+ P8 B: fleekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
' P( x6 s0 f2 Y+ q- p公仔箱論壇$ ?5 t+ B* c- R
一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!
, N2 T0 I% X  \7 P/ Z% j+ rtvb now,tvbnow,bttvbpknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
2 d' Z- q5 l: U係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!+ m' i: d$ q7 o$ N1 S! x
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
.... [. @$ `* J5 s7 q- j; f
最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!5.39.217.76$ V2 b* |& F2 r! O7 l5 `) e
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...& m, a6 L  ~) k% V
最後期待這套勵志 ...# [4 Y2 `# `1 C) h' c3 W, ?
timmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
' h" f# G. W9 F# Y7 z公仔箱論壇係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
5.39.217.76$ g' E+ c3 W/ b' D& L" }& D* ~( ^7 `  e
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
8 Z  C0 l$ D0 qleekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 p* i5 d  G2 W. h+ |) N

" W' {! U2 V; P' c2 ?4 X" k因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。/ G9 r) h' T) ]& E. M- x) F* v& T

- L6 T% p: K! F  v" @% D5.39.217.76但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。tvb now,tvbnow,bttvb9 K3 ?" s" x  K! {

' I: D7 b% {; o& g1 q看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

# l; @3 k3 G) B) v8 L' _, Y! h1 G, |
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...
9 y2 O' b" j1 N" \  j) |7 i公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
公仔箱論壇! u1 P/ U) h# @$ J% y& X
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
1 P9 r0 k2 j5 @' o& m5 V3 T  v7 E9 `4 w2 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?5.39.217.76! t+ O0 I+ Q& r/ u

7 e& k; O+ Y0 ~9 ?公仔箱論壇
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
! Y! G, C: |" y+ d% X  O5.39.217.76除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
公仔箱論壇% Y0 M3 z4 l( {' G' X& B3 O
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 J7 G1 s2 l: s) K6 `
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
* ~& n2 M. j: y8 G. R/ \" BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: {2 ^( x+ W6 d  E$ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& U9 j$ Q& ^/ D1 M0 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
0 a0 g8 y8 D' Y  E! G1 d8 ]# o) m5.39.217.762 P6 O$ i4 Y+ Z: e$ Q
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, - B$ p' d6 g* {7 N
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
/ G) p; u+ J  d0 m4 o, U1 N' ?tvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
5 K& b4 I, K9 q0 K  ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ^  P3 a4 m2 B8 Q
可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
# P7 U" D9 a8 {+ \" K2 `5 ~除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
! B2 r- y8 X, r5 m6 d* |5.39.217.76tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 g; G7 o1 l- Y* V, l& n3 P) K, c, i
呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。3 K" t" R+ a6 o3 ]8 y' O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件