返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!公仔箱論壇, i6 {* C0 z+ k' ?0 T# q
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
' w1 w# `; F- v0 r# h/ m
/ _/ O8 k, N4 B" c
成半年無見,好開心見番你。5.39.217.76$ A; ^6 v7 I- S5 _: `: S& Q
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

- u9 O* R5 O* x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
& \; n$ L. q7 x另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

3 I" A0 ]+ n6 \

+ ]/ |8 X, h- k公仔箱論壇成半年無見,好開心見番你。
5 D) [0 X/ x  [+ }; B& i# p好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
( A4 e# ]& h2 ~8 f1 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。26820525.39.217.76) J' ~! n$ o, E
leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
公仔箱論壇- L) x( h* d5 r$ o# X

7 [0 X* N" `3 @5.39.217.76楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
4 D" R) f! U+ R6 [$ y1 N. v公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...公仔箱論壇6 m" [; o' }3 H0 v
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
5.39.217.761 t' H4 E( e3 z, x0 Z7 m' o$ K

7 u' g/ ~& x" q5 ?. ?1 w/ T公仔箱論壇女工要著吊腳褲架咩??
* ^3 f5 s6 Z- d6 H& ]tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) V7 ^, f7 e& u; x: v' w- @) v. R) z
" D* V) @* ^8 k% o9 G5.39.217.76另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...公仔箱論壇5 [5 U0 i+ y% {5 ^* Q
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
- @: B6 F5 w. l' `0 i, u& ^+ \
9 B% P, ]0 W& e  d6 }! {2 G! u5.39.217.76其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
9 Y% b6 L) o: ~2 x$ |  @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: ?# R* [3 ~3 u公仔箱論壇5.39.217.76: v! V8 a7 E* [
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
( f% y( _! @+ u0 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
; e! N! C( w. kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
tvb now,tvbnow,bttvb/ Q+ ~  {2 A, V9 P* y& m; r6 S
26829315.39.217.768 T+ U8 Z& e$ W! t
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!5.39.217.76  R0 z. a! P. L0 b, l1 z
1 d4 A9 E9 G1 {0 z  r- l
* V2 N8 |9 I( U, b# v5.39.217.76你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!, o1 z( ^$ \7 @
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
0 M7 h& m3 s+ O% u3 |公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
3 E6 U5 M6 w' l7 o+ n  X# L% v4 K# A+ ^
5.39.217.76: {2 g- M& w9 ~9 I! q# k* A
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
tvb now,tvbnow,bttvb; F% ]. D2 U" n  r0 t5 C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& F# ~/ Z" f  |* n
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添tvb now,tvbnow,bttvb; g+ I$ s1 C% s. `
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
+ H/ O6 c4 V3 T/ `/ X

+ Z& S. E! z- Y細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
  |$ H" [& Z5 O5.39.217.76講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
1 M- W9 }6 F6 A5.39.217.76tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
& Z7 W# m6 \% i5 x1 ]3 i; r/ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 [6 D7 y8 D# P# ?7 z3 ]7 n2 E
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........