返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 1 ^9 T+ ~% D2 |" W" m5 y
% I3 h4 v# Y# u( t1 I
* ^5 m3 Y4 G- B3 W% {9 }7 O! q
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...* `1 k! Y/ h8 G/ q# V' d
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
# e" d. _$ S4 L$ P, jo...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: i, O  d% S3 n6 a. `0 R
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb, T, p8 u& T6 Q: ~
全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... tvb now,tvbnow,bttvb- b9 M$ {( C: k  O
我的女神....
公仔箱論壇4 Q) W/ E) S% K3 |) P) m/ t" ~
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 ! @/ S) Z( h, x) y
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
0 k7 f/ u) h) x
, P- N  v$ H  x
其實我有戴過CON
4 t; ~2 e" S, b# m5 `' A. g4 q不過我覺得唔多舒服..
9 Q1 t) M" p8 J) ]& |& qtvb now,tvbnow,bttvb後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* I, C( X, J( x7 w
你都系e+靓d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! L0 z$ P" t# F  N. `# W# F9 |
多謝  =]公仔箱論壇0 @9 ]" }4 p4 |/ B0 t
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=" ]) `7 U  l% F0 G3 C
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 公仔箱論壇5 t6 m) n" D. ?1 `, V# u

/ |* }$ i( k! a/ @  ao...tvb now,tvbnow,bttvb8 s: r8 }: @' b& ~* Q2 w
我唔多捨得
  N) y4 \) _& c0 c" v$ j" @公仔箱論壇公仔箱論壇( B4 O9 ]1 ]) j5 s
我都唔舍得剪吖.... + X5 g# ], F% `# f9 ?: k  t
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 5.39.217.76$ Y! W& m+ b0 g- K* v( C

; a) J2 r' a, m  U' b( [4 V5.39.217.76
+ U' y2 ~& t7 _- Q* Z) ptvb now,tvbnow,bttvb 我都唔舍得剪吖....
5 d7 q3 s1 i& U& Mtvb now,tvbnow,bttvb都唔知道要唔要去剪好....
4 @. M; o4 p! B5 L) l: c; b:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚5.39.217.76* l5 V3 B4 s  N$ k7 U) T
短左仲好睇喎
- N( B/ B' E: A3 i, T6 D5.39.217.76哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( f% U+ R. j7 h) C) k* f* s: M
短发也有短发的美
3 g9 X0 s2 n7 t最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 # ]+ r5 e" |1 c0 C9 K' M* Q' k# h* u
=3=都一樣咁靚5.39.217.76* h* ^+ l9 C1 w2 `0 t" H/ h
短左仲好睇喎
. w. @3 A7 b8 H哈哈支持靚女啦
$ G9 Z) p- s3 I
  a$ d0 ^5 N# K' c+ K7 U/ K多謝 =]$ r0 C: j& I9 n& c
我一陣要去迎奧運...-.-
" y% i& W5 x, W好驚影到我個殘樣..好似咁-->
7 u% E2 n# ]; V& bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表 公仔箱論壇8 n) _# T& z  b! P6 p3 y
妳是澳門人?
5 I2 R, l* t- v% ]( X5.39.217.76係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎