返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。tvb now,tvbnow,bttvb0 ]7 \  ]# w9 u$ Q
因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈." L1 @" Q5 K( D  |! l* [+ T3 l
0 n0 J) A$ ~7 M2 D, I公仔箱論壇 ! `; b2 Q) L1 }9 Z) {
; p) @8 }7 t5 X5 d3 N
leekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 ?4 W" s5 \4 ?9 W6 b! Z1 t) b  w6 v
: ]4 O. I% ^$ T
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
: C; g0 s* H4 L! n* n4 ?
% e7 C- z0 Z4 S2 N0 g, v7 M. mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地5.39.217.76- ~7 F: @0 R6 i+ M
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
% L/ u. K$ {5 |- |# b  R- Btvb now,tvbnow,bttvb男人到30歲後會開始脫髮...   l% W) |% V5 z, S# i* V
還是不明白為什麼女性髮型!
. K% m: ?! X8 q5 v9 p; O2 `
男人到30歲後會開始脫髮... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 C0 x( Z( b; j& H! O
還是不明白為什麼女性髮型! tvb now,tvbnow,bttvb: ]) \6 ?: C( A! T* A# k- y  `
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
. K8 a' w, D9 x/ o; B) XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
2 g, ~4 S6 `$ V% WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! c2 q) u: c- m( O0 B% G/ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 y! t. G! X" X' z1 C) MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 }: \. V0 \( S: y! @
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 k& O+ C* o+ C! O- O6 d5 {. Y
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ B& I, @$ Z. }' n# R  x/ Y9 o: E, S5 ]

7 _! X% A  X7 X5 i: o. E2 qtvb now,tvbnow,bttvb嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 E0 A% t* w, P, W# v
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?& c' X; t! k$ j9 L& U8 e" Z
timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
公仔箱論壇' u5 q4 T; E3 M2 r" I
我諗唔會啩,又爭家產呀?
# {' Q# B. v2 M8 u: J公仔箱論壇公仔箱論壇- R; f4 M& v& b8 t  _  s- f/ D# Y5 H
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
& z0 w) ?4 N8 V+ e! f2 [3 `4 e1 Xtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
' Z. j1 e* a: M" V
貓姐要求好高咁噃。
" ~7 I: v3 d% S) xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?! \0 z* y5 |5 j$ e0 z2 D
講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
3 ~* ]1 g2 B! {- k2 X公仔箱論壇
! p+ I) v' C- B  B3 v5 L# O不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...tvb now,tvbnow,bttvb% |4 y; j/ V+ W+ }0 F
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
% R! Y0 ~$ `) e& R+ }: U+ ~2 dtvb now,tvbnow,bttvb
" f9 w& l# h! H2 v/ ktvb now,tvbnow,bttvb可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
  L3 G- f% n3 Ntvb now,tvbnow,bttvb我諗唔會啩,又爭家產呀?公仔箱論壇2 K  y" H$ c1 J1 ^! t* D  l
leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
+ h, M" v/ Y; x' P) M8 e4 W
不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題
: ^. D" O; L; \0 O7 {鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。