返回列表 回復 發帖
富豬豬....早晨啊....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
大家早安!欢迎我来吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
當然歡迎...

老闆:要按摩嗎?

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2009-1-7 11:01 AM 發表
當然歡迎...

老闆:要按摩嗎?

不啦!有空就去我家踩踩金楼吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
早說嘛....我已經不知道往哪踩了...

...早上好.....

還是好冷清啊...

回應 无印良品 第 171 篇文章

会不会系你既金楼set得太远啦?

D人要差吾到400先会黎“抢”咔!

同埋金楼系几楼写系描述度...到时你间店就好快“爆”咔啦...
富猪猪报到...
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-8 09:38 AM 發表
会不会系你既金楼set得太远啦?

D人要差吾到400先会黎“抢”咔!

同埋金楼系几楼写系描述度...到时你间店就好快“爆”咔啦...
甘描述個度點寫啊,你幫我寫寫啦...金樓可以下降D....

原帖由 tingx2 於 2009-1-8 09:38 AM 發表
富猪猪报到...

有富豬豬...

金樓好快到嘅...

回應 无印良品 第 175 篇文章

你要我帮你爆贴??
對對....要爆到金樓為止....
hihi....店长....1st time come in....

原帖由 无印良品 於 2009-1-8 02:29 PM 發表
對對....要爆到金樓為止....
得我一个点爆喔....
要班齐人马来先得架...
原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-8 02:39 PM 發表
hihi....店长....1st time come in....
你好啊...
寂寞的人..