返回列表 回復 發帖
喔....原來系呃錢....

距俾幾多錢你..叫你幫距睇檔口啊?

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 03:24 PM 發表
喔....原來系呃錢....

距俾幾多錢你..叫你幫距睇檔口啊?

哈哈。。我呢D。。更是讲钱又讲感情。。老细,他是我的大师兄。。我没会呃他好多啫。。
...呢排我個檔口都好冷清....

睇嚇搞嚇活動有無人嚟幫衫先得....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 03:47 PM 發表
...呢排我個檔口都好冷清....

睇嚇搞嚇活動有無人嚟幫衫先得....
你想搞么啊。。放你的靓仔相上来包他地进来玩啊。。
我都唔知道點先可以吸引人入嚟.....

唉..生意慘淡啊....
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 03:59 PM 發表
我都唔知道點先可以吸引人入嚟.....

唉..生意慘淡啊....
哈哈。。。呢度是咁架啦。。边度有野玩。。就边度多人。。

ME&嘉嘉

發起人﹕无印良品

響應人﹕ngls

嘻嘻..呢張差左D....

下次擺好PS再嚟過...

富豬個形象系個男生...

原帖由 无印良品 於 2009-1-5 05:41 PM 發表
ME&嘉嘉 發起人﹕无印良品 響應人﹕ngls 嘻嘻..呢張差左D....

下次擺好PS再嚟過...
富豬個形象系個男生...
  ...
尼度都有??
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。

我要到處曬曬我同你嘅親密照片...
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 06:23 PM 發表

我要到處曬曬我同你嘅親密照片...
吾好啦。。。。。甘親密架相因该收起来的。。。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
哇....你又換左性感裝.,,,,

又要繼續影先得...
今日門面冷清,打掃嚇衛生先得...

晕死
樓上...別暈....

...暈了我沒生意做....
贵猪早晨。。。