返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得5.39.217.76. {+ I9 `& e" ]; v  |5 |! y
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  T* O" `+ a: _- e# ]3 @( z7 D
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??4 d3 q3 r) ~* D  |% t* J0 ]
咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
4 X2 L9 V5 B) U8 htvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
5.39.217.76& m+ `  |7 k8 T( O
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
+ V2 [* f, m4 S! ^. O7 T3 x
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??6 h2 ]# L7 r& Y8 k! p: L2 J* }
咁你覺得好冇用呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. z& x' L  O, K; G5 k7 g! {* B
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
. X: }# ~" b3 W' p6 m! ^$ Q, ?0 J7 K9 ^係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
' m7 O1 l% F: E0 D) S) n好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
公仔箱論壇. T! h( c$ E# S/ e; p. l: X
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@tvb now,tvbnow,bttvb& \- J* a; K& G; w- _
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
% o/ d% ]; t3 p4 N5 f7 T/ _9 Wtvb now,tvbnow,bttvb我自己就prefer one...tvb now,tvbnow,bttvb, s) D% f$ n( d# ~! ]
xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
" P2 [/ \5 x( o; M% S; z一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
! Q& L6 s  W+ s7 [# a# u
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
: _0 {9 z; M( d. d" k1 }( E
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
: r2 s, G2 y) b3 \- d) z好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
( ^0 {+ V0 |% C! [. d2 B一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
5.39.217.76( D4 ?$ B" y2 U' z* Z7 N
one影相得唔得架?呢樣好緊要
9 o; a9 A/ e, i) W+ ctvb now,tvbnow,bttvb我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
/ W! g2 @2 z* A( i; w- X公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
1 |5 b$ c- m4 x9 c0 d8 ~5 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
7 D0 o+ n' q3 ?8 p( }5 v
one影相得唔得架?呢樣好緊要
) D: {- M5 |! |4 k: b1 @9 z, @% F5.39.217.76布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
4 F6 [" M2 v/ Q
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& M; T& a2 u* l$ c
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
' ^0 N, ^9 x" d( _tvb now,tvbnow,bttvb布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
公仔箱論壇; h3 x  @) V7 h1 P' E: W
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
tvb now,tvbnow,bttvb1 z' G- e# {# w% ]2 _
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
2 Z' Q' L/ I7 b- I! C& x8 f一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& k- n* J( R, B
如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
! R9 c5 P/ J' d: {0 L3 e4 O2 M: C: Mtvb now,tvbnow,bttvb係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左tvb now,tvbnow,bttvb3 K" x" q1 O  e
你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
) ^- b+ ?. S8 U5 ^( ytvb now,tvbnow,bttvb咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部