返回列表 回復 發帖
7 ?+ @# ~" V' D, K% F
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。/ ?- A. `- R# Z+ R
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........5.39.217.76" _: R/ X( M2 E* Z# N) J
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
  L) w/ {  g1 pleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
1 v( f. [) p5 g  Q
8 F1 p+ h* k# v' y5.39.217.76我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
/ Z" o8 o: E' ptvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 _4 y5 N' A7 Y+ q; [$ q$ H
我最多一路睇一路玩game5.39.217.76) p$ Y* k: i4 ?) y6 Y- v  H  n
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
公仔箱論壇! I* z3 |: k  _8 A
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
公仔箱論壇9 {( K- q3 f3 b) D0 Z

) C: l. P% _; U, ~- n! c公仔箱論壇我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態.
" ~) t" a  ?& wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 i0 P% D* t& w. D4 g- Ttvb now,tvbnow,bttvb睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 .../ h$ g+ z& W& W' [( o
大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
! G% r* m+ \: F/ Xtvb now,tvbnow,bttvb你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
9 n* g, U- r( [0 H! [" X公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb! Y- a6 r2 }/ O2 a

9 d9 }2 x1 j* a. \( J" Z  _公仔箱論壇以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% T7 s; N5 N7 s  D3 ~0 R; A: |! |- \
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
0 Q8 r/ d7 k! o6 F3 K
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。公仔箱論壇, n" g- ]9 D' C( C
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 N8 u: L( Y7 G3 c$ r/ ~
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
% ^# L3 R7 l  U) n8 F6 zleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
# t, V5 W5 m" r" i! E1 j

/ |- Y  \4 s- V/ n
  v: D, t! j6 I# v3 `5.39.217.76之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
2 R% d- Z4 p2 `# W2 i) U你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......  P( B+ o" D! E. x6 ^
27015655.39.217.762 j- U9 f. l% {: U6 T! \8 o

' g. t% A: p8 u- T以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...: M* v" Y  U* u. _9 l; H% e# D
leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
5 R& O% d6 ^, T5 U; @  B- n) WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ?+ O6 l. V* X2 c# E0 ]
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
5.39.217.760 a' W$ t) T+ }% Q9 `
5.39.217.76/ P; I+ _/ L7 [2 Z4 |1 v7 q
$ l6 N: i% e. c; N
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!% ~) l/ \* x! R% d' F* F# E0 \7 [
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
5.39.217.76( }) e% z% C$ M" S2 s0 e

/ f0 Y6 F0 L, l  N8 o9 [1 b5.39.217.76咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
公仔箱論壇6 y& c9 v7 M8 J" A; x

: {' D# ~+ S4 n& [公仔箱論壇居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
. Z9 x0 \7 n  w. U, g3 r公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
$ K- r; K3 s( {7 y8 H  wtvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.768 e1 i$ E& T1 S! C" @- w
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?5.39.217.76% p7 T5 X! a, ?( p2 E3 m4 X5 v- Y; B+ r/ E

9 G. W+ w3 }' k9 z" b# x無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!公仔箱論壇+ I  |8 p" S3 t
大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
0 |# e# ?1 h/ p# [5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
% a$ y: r1 j+ P4 w$ q公仔箱論壇3 j& S3 K7 H5 O9 f3 b+ g0 M1 A
粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
5 I* q. ^, w6 o9 q+ d5 `
5.39.217.76! y5 S: x3 W7 h0 Y2 ~4 C6 Q& R
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” 5.39.217.76/ Z- ?: Q! v! k9 L
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% N/ |# u& \: L* K
係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
5 x: V/ J" t* f+ y+ xtvb now,tvbnow,bttvb
, |. Q6 |8 _; z0 i: Y; I- r; L公仔箱論壇“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” 5.39.217.760 b$ l6 m. }* O/ g
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
' H$ @  X! l8 U
tvb now,tvbnow,bttvb  f) ^7 D+ `. n( X* Y6 o
你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??