返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦公仔箱論壇* \' M5 k0 N: ]* P/ P/ a3 G
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
$ |. T3 r1 U6 T  S) Z7 M% W( N) A. K2 ^
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
5 j; t8 Z$ e; u! T: p" K/ U0 i* x5.39.217.76lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
5 M. w& X3 h2 Y9 |$ X8 S
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
5 u* f- o, j0 {/ w0 Q5 b# M公仔箱論壇& m3 _. a3 l$ s7 e# I
我推「天與地」' u7 }* g: N; c0 U; V$ l, O
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
, W- H' F9 y- t' Q6 F/ k7 Z. b
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
3 F1 j( x( w/ O# d3 S我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
4 @' A5 a0 r& Y  C7 G3 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
# {6 M. ?; M& k( L( [leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) t4 ^" K- F* y
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
tvb now,tvbnow,bttvb% d& a9 v0 ]: L& w7 W
1 j2 s( B* M& @% A' f: _$ T公仔箱論壇曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
" D2 m5 m2 i" G0 v: Dtvb now,tvbnow,bttvb我反而觉得"爱.回家"有少少意思tvb now,tvbnow,bttvb; G# x5 I6 d+ N* N1 Q
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
8 N5 S: ~$ z0 u- b: Z  p

. P! H4 t) \+ _5 R4 {; Q3 |" R5.39.217.76CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...2 x6 B; c7 o$ j, ?% p

1 d, v: f" F9 X/ {) I3 y- x5.39.217.76我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
; D& r8 U9 j" i  F$ B; ^5 l我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨tvb now,tvbnow,bttvb+ r: w+ n' v4 m' X& e" h
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
: P; i2 b& [1 W5 D* Z# o0 r: Q' W: g4 R  X, `
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
9 i4 k! e( E% T
/ |$ [5 W" J6 i: ]
3 N9 m$ p3 Z6 {tvb now,tvbnow,bttvbCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
1 n  }- N1 ^7 M, |( E9 otvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb- q2 X* m6 I8 @- P! @2 ~+ y% i
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
! Y' s+ i) }% g! O9 i/ P" a+ \公仔箱論壇moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
0 S$ }$ Q! z1 A7 ?- j' k/ ^  [& b  W8 P公仔箱論壇甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛tvb now,tvbnow,bttvb* C& _8 K# T6 U5 f- M# q" {. s2 ~
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
& U8 _$ H  B- G% ?9 L5 k7 b0 w6 D; l
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% b3 Z) ^/ C% A8 a
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
7 A2 b/ ?6 l  [5 l7 W9 p4 Ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
' ?8 p; D' p3 z0 W: W! ?. ?tvb now,tvbnow,bttvb我都是网盘连接下载的
9 H/ y# p, n! w9 x! s6 Q3 _; R相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
' q/ W% X' P* d: Z% y. z! @甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
3 b6 A1 o6 E7 W6 j9 R公仔箱論壇毕竟HK现在其实得一个免费台tvb now,tvbnow,bttvb/ y5 }4 O) }+ Z
lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ t3 k+ B, W! j; R; G, U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# n' D$ z# `2 a9 E3 ~  W
所以依家人地咪播「西遊記」囉
tvb now,tvbnow,bttvb  p7 u9 Z4 S5 x  D# x# F, X* t7 Q
( q" H, O5 n* L5 ^" z( P5 K
所以依家人地咪播「西遊記」囉
, G1 A2 L. v+ `# `' L' o9 }( @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
5.39.217.76$ _( d1 ]4 V& V4 i1 R
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集5.39.217.76; R" U( n$ L; S2 V/ L$ U
基本上都保持水準嘅
2 _/ d- K; o3 H3 |2 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口