返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
& ?" I  D& h1 e1 W公仔箱論壇gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
5.39.217.76( S! R( r. E+ _
1 q$ u6 y: _6 g: o& r
成半年無見,好開心見番你。
+ C6 U, m' S8 K7 H5 _4 N; E6 O好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 ]' d: M  ]# j  p! Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...公仔箱論壇, J; L0 h5 X# ^2 W" u9 }4 H
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& n6 E/ L5 H# N9 T& A% t
0 [- q. E9 `8 ~( O
成半年無見,好開心見番你。) o- C+ {9 v2 K( }
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。公仔箱論壇6 _) J0 k8 d: v2 H) d
2682052, a3 M$ P, z0 N  W
leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
7 U  ?* T) {& q% \  y# L
% M$ ]" h0 c; \7 u3 _5 btvb now,tvbnow,bttvb楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...tvb now,tvbnow,bttvb: f! I  W/ u+ w8 U6 ?5 g% }9 w
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
8 H) _& S! \$ N; L$ G# n" u, i6 a5.39.217.76molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
公仔箱論壇. [' t  a' g8 F5 Z+ ~7 f9 x

! F% b, a" h: ?8 I- @- p5.39.217.76女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 公仔箱論壇  J8 k( |& i2 l, D% x3 W$ q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 e+ r  s3 }& _# T; Q/ Q
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
. A) A0 N8 U- f0 h7 W6 v+ v( f" l' O公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
7 n5 }+ H0 ]8 imolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
. }7 v3 l: r7 b0 s' E0 |

" p' j' r8 n1 u* F0 Y其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!公仔箱論壇: O: a; ]9 G2 W; A) A' d
公仔箱論壇; T, `: h2 C  Z! }1 y6 j# ?

/ B2 t0 c( K" w4 _) @2 m5.39.217.76你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
5 t+ I7 W4 m; V6 ]tvb now,tvbnow,bttvb啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!公仔箱論壇# N$ g5 Q7 {3 \9 {5 U
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
* ~0 r/ U. |) O( Y( o6 Q
& {6 {* d+ S8 N: X. LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!5.39.217.76$ A5 S( S5 [# q

" I+ X$ N# G4 u: ?' o5 R公仔箱論壇2682948tvb now,tvbnow,bttvb3 U" R+ W& p' `
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!* x4 G7 k4 R9 K! r+ S; R' `
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
! a1 c) a* m5 X5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
公仔箱論壇- m7 f4 V4 C2 F* U( Z/ K* z

' q: }- Q" p: T; Q+ v  g公仔箱論壇話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
5.39.217.76, [* J) S$ ~: L( v5 A1 M& [' b
5.39.217.76) _& S0 U! n9 F) w
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添: O' S! D/ a  \$ B7 j" \/ x7 Q* D$ Y
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
3 g$ X- H: k2 ?# t4 T+ b3 ?tvb now,tvbnow,bttvb' U6 j- V4 _$ E5 S. z6 _- h
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!- K( a+ k, w- @6 [, P
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...5.39.217.76, P2 j2 _& A. K2 |! |$ a! x
tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
5.39.217.76' _1 v* Q* T( s3 a

$ [7 i, M% I7 j' w& {* s9 y公仔箱論壇係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........