返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
tvb now,tvbnow,bttvb1 C" H; h( Z0 t3 Z  B
: R, K- I2 V& O1 ]- f& [7 A5.39.217.76朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........& ?- H. c8 W; C. K# K  F
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
$ Q. j4 d" B# p& Z8 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ m9 D( ?& \) L% u$ b
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
/ ~$ L4 R3 Q1 g( qSicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
公仔箱論壇8 U  `6 l) o4 ^/ L* _6 Q) Q

" [6 X5 P! p* E5 Q0 r" P  `0 V& U5.39.217.76咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
tvb now,tvbnow,bttvb5 M8 U, c+ D5 ?$ k
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?tvb now,tvbnow,bttvb4 f  T4 Z: A# A0 E8 m- {) y
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
5.39.217.76/ ?0 E- u! Q- Q$ @

% {5 D5 I* J% U8 F: v- y5.39.217.76話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
8 A5 Q# Q  d; n2 }9 [tvb now,tvbnow,bttvb2954355
- r& R7 P! N+ Y  y: N6 }咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
, Y: f4 U4 `* [8 Uleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
公仔箱論壇. K) V9 W$ S1 c# b
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
8 b0 H: D' m( B+ [1 V! }tvb now,tvbnow,bttvb
" L" {3 M/ H3 D% P: h& I) v佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架5.39.217.76: J) z! d  \/ a4 U7 L
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
! u2 X6 V  ^5 V公仔箱論壇
4 _9 F% D9 d' R, w% ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ q  x1 Q, F( M5 Q% s& v
咁正!
1 z8 F2 D% r! w; r# B5 J/ e, [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
. ?4 W6 c3 V& X, Jtvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先5.39.217.76  X# _. E% s; ?
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( F8 B& @% ~% y" z2 \
上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
公仔箱論壇$ J9 I( y) [  W) n
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先公仔箱論壇; S' B4 ]5 z) @/ }( W9 M
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
) `, B. I9 Q/ _% f/ U+ \

6 K$ k( w7 d* f5 o8 @9 Y6 htvb now,tvbnow,bttvb我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
5.39.217.76/ W. ~) y3 V) g5 B
; a: i  p4 _$ `) `3 V. I. ]
29550885.39.217.764 b) n* u- N+ B9 X  Q6 w5 }& t
咁正! 5.39.217.765 `- n4 I2 d$ o7 d3 i* A
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
: P, p8 T- T; p+ wtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 e2 T% P* ^! Q1 r4 p; D: Y2 S

: J5 A+ h' d9 ^& W6 R( W8 Q有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
2 I1 ?% Z& i* @# w6 ~5 P: Wtvb now,tvbnow,bttvb- c/ D1 E& C2 t2 @8 I3 F5 k
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
) [1 ]! {3 d& J5.39.217.76同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

. s$ B0 H& b$ M
! Y- B! y# \  b1 u, ^. @$ Q
. c, e' h' }+ H; f7 f- I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( r  T6 ?0 U1 h+ D
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業% o# a9 Y2 L/ \+ q( M! f0 P
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) T& b0 V% G/ c9 G: G/ B" E4 w
公仔箱論壇; n; @! w' I9 K* C' j( Y* y0 p
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?tvb now,tvbnow,bttvb# Z1 G  h1 [) U( ]: ]
tvb now,tvbnow,bttvb' J6 Z+ P) _1 l. g5 A, {$ \  R; [
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
tvb now,tvbnow,bttvb5 p- x6 f- Y( w; l% C0 M
5.39.217.76+ t. s% z, B0 u+ ~! I- P
公仔箱論壇. G* o- c  t2 `; ?1 c. O2 R9 K( Q, H
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
" B. L) o6 q& ]9 ?, j) z公仔箱論壇5.39.217.768 @' o: {# N3 N. X
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
, ?+ U! a# B/ R# ^& g, R' etycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
5.39.217.762 G. v* u6 t0 I5 ^+ a

: N2 ~. R4 @# B  |" v% {& ^# K5.39.217.76其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。