返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正5.39.217.76' F& A, r! k: v, A1 l4 {$ ^. t) [
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
5.39.217.764 s- F7 y" \; i: t8 s
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
/ w1 z- f. |- s* ~" ]+ nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
) e! U4 ?0 z! K公仔箱論壇9 n5 r. R& |# M2 ^5 s  W" a
真係?呢個會好啲嗎?公仔箱論壇$ h. H$ ]* x0 S+ D
2974113公仔箱論壇, r7 B( E  Q9 ^: f4 ?
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
5.39.217.76; C! u. {* ]. O$ k- p
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
5.39.217.760 ]8 ~! v9 o; U: _' ], E0 o
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。5.39.217.76: s' D8 Q" v+ G, W! J+ t
6 T6 |7 O5 ^6 Z) h8 f! I7 @8 f" C5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
* n5 l8 S4 K/ m7 K5 R# g- G$ itvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb6 k8 W5 Z+ M* b$ m! U9 H% A
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:43 PM 編輯 5.39.217.76# i0 h  H" o& o: J

1 A. [+ G3 t( q. t2 w3 [+ N( k5 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 K; [6 x- @! y7 M( x公仔箱論壇
3 V# R% i2 D! Z: ~7 s6 H公仔箱論壇總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??tvb now,tvbnow,bttvb0 X; w: I3 x3 M) o! o& P
大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
5.39.217.76. e. t0 Z3 [4 L5 d3 A, z; {; D) S
5.39.217.76* Z* o6 V' I. ?* U
tvb now,tvbnow,bttvb& S9 U" E# H+ n% k; }
5.39.217.76  r4 i; W/ ?3 P( D( X# {
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。8 g. k' }9 i0 Z0 Q* Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: v0 V+ R: l2 f% S
tvb now,tvbnow,bttvb- w- g2 ]& A% F% k- R, j
1 Y# ]2 O: C7 N' L. L  ^; d& a) oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb% X2 y; e8 ]2 U3 V) R
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。# `# g: k2 B+ B  o* Z8 w4 |9 {1 G
5.39.217.76  n1 [, j0 \. W$ i0 x4 ?, g
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
$ z7 l; d- m$ j$ w0 h+ v% O! Ktvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
; a1 X' [5 ]) P9 I  k5.39.217.76
) n$ f# g  a  C* u: V1 T0 q公仔箱論壇髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?% ^1 n2 O8 C- l, F7 ?; C0 N
5.39.217.763 D, A& n$ i5 w# T
5.39.217.768 Z1 w9 F# p7 i! R$ X! {# o1 |+ A
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
3 z7 {$ F. Y* u) I" N, A2975667TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. i9 q7 k+ M; r  m. S
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
/ O1 N6 ?3 W4 A+ x1 V/ C1 _9 I9 M+ F1 M& s  P' x
傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...
; K( f0 {' M" N公仔箱論壇明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...tvb now,tvbnow,bttvb8 H" {+ J& o: a4 `$ F) \( p) R
中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
/ j7 v6 Y  b% `2 K4 W0 X+ e
1 i0 ^1 P/ q+ U: n5.39.217.762975628公仔箱論壇5 C( r/ t/ q& m" ~

) g0 \, a3 b% J/ U$ l! ]5.39.217.76因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。tvb now,tvbnow,bttvb! F( ]1 \% i8 Y0 T- b
5 g$ `& k" J. k( B; \0 \( E( p2 ?- s2975672- c+ ~" O7 w9 O
& C7 [: }; O* K* m
leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
0 H' a& K6 G7 k) d2 p% ^& p9 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 [9 ~8 B8 R# S% E& D- M' }  w0 f1 I我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。tvb now,tvbnow,bttvb7 ~6 q& N7 ^# b* ~* e) s2 t0 P
( I- k+ x& t5 F0 ~; `5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
3 H' ~' B# T% y# |( B1 W; w5 t5 Z* |! o* ?& z+ M0 p! c* t
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  }. V  H- P' C- N9 q5 d
& u8 i" C4 W6 R! z3 T
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
$ G' L+ O7 ^, c0 ]. l5 [公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
8 X0 u$ S- e4 c* |( M. ytvb now,tvbnow,bttvb
. O+ }/ W$ o$ Y公仔箱論壇
( ?# I- c2 |- X. D4 f4 J7 o( f: F6 M公仔箱論壇髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
  D7 [2 r/ L5 {- _公仔箱論壇如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

公仔箱論壇; C# R. E6 p1 F3 }; t& k7 y2 P

: o% _! s2 D6 c5 C公仔箱論壇我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% w1 s" s* y, j9 u
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 s# c$ Z+ {+ i( E7 z/ s4 a6 h9 h0 Z
你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ b& U1 n. M) K9 g( n9 q% N

O5 q: n6 y7 r4 N$ t
! X9 [, y0 {6 W, |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" O$ Z. ~4 J# w3 [6 s% O! h7 G
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
. t+ v' C; e9 A; O" y7 k. Tmnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
# N4 k8 N+ [- [4 V+ S! o係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。$ `  w- F" T9 {7 [
tvb now,tvbnow,bttvb, E2 |! C/ ]! ^. {6 y
2 e3 \) G1 S* [8 ^tvb now,tvbnow,bttvb
% `% z( e0 d% U" w* f) ^* U袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
; O) Q- W8 c( i大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
1 j( M  g% \/ @: W  K6 Mtvb now,tvbnow,bttvb袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。
6 M$ n. m1 M5 [
; O) g# R5 q6 V" P5 e公仔箱論壇
又有得睇李佳芯,開心。tvb now,tvbnow,bttvb3 q( q7 ^9 L# V$ E* i3 d
5.39.217.76; v% Z) ]) P) N/ @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- K# F6 q) z- [8 Z) F. b! F