返回列表 回復 發帖
原帖由 lengre 於 2009-1-9 12:29 PM 發表 , u  L2 d0 D* i6 Q9 A

) O5 h0 p! r2 P/ m: ]
0 I9 S4 M* Q3 c0 [5 L) v5.39.217.76老大,如果巨地雙方情願個,甘你咪系月老咯,哈哈哈哈。。。。
tvb now,tvbnow,bttvb4 m+ P* F5 b% F8 u9 J6 d. o3 Q2 N
女仔唔可以同女仔.我唔係同性戀ga.
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 04:47 PM 發表
4 [# a6 @/ c0 V7 h. m0 x% q! ytvb now,tvbnow,bttvb我女嫁喎
' \% O) J& c' u& L對對.女女
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 05:30 PM 發表 5.39.217.760 }  o' w$ h& W2 n
' U1 k% |8 G% {4 |1 o5 `
点解我唔是香港人啊,人人都讲香港靓女多 tvb now,tvbnow,bttvb4 r3 H. _8 p# }
好想去看看哦。。。
/ g& R! m9 L$ @8 f* b  B8 c公仔箱論壇 YUYUME版主可唔可以放几张你的靓相给大家分享下啊??
5 C9 f2 n$ Y3 c% R公仔箱論壇好期待  ...
5 v- y; y: s, S- g% }; C" L$ H令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 06:52 PM 發表 2 V3 H' `- F+ N
' o$ |4 B3 {6 n8 ]
令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
$ Y: u/ t9 U2 \! g; s7 L# { 我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,  A2 H/ L; k. X& G( T/ l
啊~还有台湾都得。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 06:57 PM 發表
# D; D# ^3 Q2 r; sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ j( n- ~& G" q" v. s 我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,公仔箱論壇& i: X! x0 k# u$ Y* \1 B6 f+ j' X# N
啊~还有台湾都得。。
2 |* h. ]% L- q5 I# W唔係fa
中國好多靚女嫁
born to die
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表
0 G8 b/ q' n: m4 j/ ?8 Mtvb now,tvbnow,bttvb中國好多靚女嫁
+ X2 h8 l- b+ q/ d4 Htvb now,tvbnow,bttvb中國多多.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 07:10 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, f0 w5 E% I4 [) ?! y

/ G8 B7 {$ O/ s5 @8 S公仔箱論壇唔係fa
8 @2 I+ b$ V" Z5 a是呀,没骗你架。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表
: Z( S7 j+ J1 n; Z- @% ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。中國好多靚女嫁
% W6 [  E1 v1 f# O  {  C公仔箱論壇 中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:51 PM 發表 / G% J. z' @+ T* L( q6 ^

' I& y* D4 J2 N3 otvb now,tvbnow,bttvb是呀,没骗你架。。
4 i: p8 ~& n) U* o
okok
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:53 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 M6 g, T+ l! X

/ Z3 C! x* O( @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
tvb now,tvbnow,bttvb0 b1 U! ]: [% b5 T0 A
慢慢搵.
继续~~努力~~~!9 N- `7 [" f; s- X5 ~0 Y
支持下
呵呵 以我大陆的眼光看···& E! Q6 ~! K3 `7 m  L: d6 U
的确是美女 哦··: Y0 n1 t# Q5 e6 i/ S1 S
呵呵 ···
原帖由 superfifi 於 2009-1-11 02:23 AM 發表 5.39.217.764 r' A  F0 x0 ?! [8 l  p3 @
继续~~努力~~~!公仔箱論壇) F/ f; K8 x! M
支持下
. _, {* _' f1 {多謝.
原帖由 huangkyle 於 2009-1-11 03:39 PM 發表 ! J' G4 b6 m8 f* U1 K, j
呵呵 以我大陆的眼光看···tvb now,tvbnow,bttvb3 p* D2 K1 i8 z
的确是美女 哦··
# b% ~- ]5 m1 |" c1 l- ]+ I% v呵呵 ···
" \" o! g6 Z0 B0 A2 \( @哦哦..