返回列表 回復 發帖

[自拍] 我呀...

,  描述: 有d怪怪咁.希望你地唔mind啦.
+ n8 J- W/ A$ C+ B0 a( s! p( v$ Gtvb now,tvbnow,bttvb" w! U, b8 S( }2 y0 F0 Q$ t8 K
我的自拍.....有d怪怪咁.希望你地唔mind啦.

評分次數

• yumiko123456

不怪啊...., R* f2 a: n! G- k
觉得还蛮不错的...
# n1 y' D' n; o" E. \那里人?
Thank you for sharing.....
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-12-21 08:12 PM 發表 公仔箱論壇6 b. {3 M7 [' U1 M- z2 K
不怪啊....3 u6 {( q4 k# [  i3 L
觉得还蛮不错的... ' ]  T7 h1 r0 a. }* l
那里人?
4 V- N) V9 t+ d
香港人
原帖由 mhkhoo 於 2008-12-21 08:23 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb% z$ u* W5 A+ D( l/ |6 v
Thank you for sharing.....
0 }% ]0 f9 U, T公仔箱論壇no tx..
那会怪哦!
. c. P) D. ?; \5 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。还是名美女啊!!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) a# }: H6 m( Z# ~4 X* D
你好!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
原帖由 必胜_Win 於 2008-12-21 10:51 PM 發表 5.39.217.76) H) B7 {6 X9 z' z
那会怪哦!
( g( a/ e5 w& r  T+ W还是名美女啊!!! 公仔箱論壇. \/ R% b3 z# m
你好!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ [0 ], u( y: k' l# X/ K, p) s
哈哈..係咪美女見仁見智.
& P. u! u. b1 M你好ma?
原帖由 ah_nat373 於 2008-12-22 03:50 PM 發表
7 O8 ~$ L& i8 S: y0 r
- j) O" A$ H8 `3 ^( a4 R+ [: ]! v5.39.217.76哈哈..係咪美女見仁見智.tvb now,tvbnow,bttvb! g+ k  h' t) G" S4 r
你好ma?
/ A; o! k. K! D/ [9 E9 ~2 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇9 m" J( E7 D: k0 P
你不美女,就好多人都不美的咯!
0 D5 \. D* p; r* ~! R5.39.217.76好啊!你呢?" ^/ `2 P- {" t! K) E2 F8 N
还在读书还是做工?
ok la.
0 m! f! X& A; l, l5.39.217.76有正面先至睇到真樣. k' Y$ U6 o: Q0 W
側面又真係幾好
一d都唔怪。。大美女才對
☆♥*•.¸¸.☆☆.¸¸.•*♥☆
你有我看也看不清的小聰明
原帖由 必胜_Win 於 2008-12-22 05:30 PM 發表
0 L, r6 S% V' X3 y公仔箱論壇
: i- R0 C% @# Htvb now,tvbnow,bttvb
, z2 _1 @4 j% c) g/ X! b% Vtvb now,tvbnow,bttvb你不美女,就好多人都不美的咯!公仔箱論壇* O- D% E- m( z( i
好啊!你呢?
/ [6 u( M* E% Y, p$ h  z' Dtvb now,tvbnow,bttvb还在读书还是做工?
! P3 |% B& a$ k  w# @: ^
哈哈..你誇獎我.我有冇甘美呀,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. R! k0 d) s3 T/ ]
我好好呀.我工作既.
原帖由 ka_123 於 2008-12-23 12:02 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 J. O- l; P$ K& w; I
ok la.% h8 f+ t* n- l9 z) a9 q
有正面先至睇到真樣
8 V. t4 Q/ N: N: ]tvb now,tvbnow,bttvb側面又真係幾好
) c9 V+ G! A  y( m  B9 @* Z3 D
我係唔令個啵..正面相側面相都好.都唔令啵.
原帖由 芯蕾 於 2008-12-23 05:33 PM 發表
, m9 a) k% [# T7 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一d都唔怪。。大美女才對
! S" p* T3 q- l* C/ o* Y7 s& a
哈哈,我才不是大美女呀.
ok....la...
原帖由 ah_nat373 於 2008-12-23 07:00 PM 發表
% v1 T1 q% I& z3 p0 o& l/ s* D* C  YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& F8 q4 r( R. m$ L5 o4 r2 Qtvb now,tvbnow,bttvb哈哈..你誇獎我.我有冇甘美呀,5.39.217.764 ?; ~# c7 L3 G) V8 \6 [% |; F
我好好呀.我工作既.
' [! e+ _" [* e  N1 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( S  f3 e, m# X9 C
好少见到你去其他区的,你很少上线的吗?