返回列表 回復 發帖
Ghost!!
本帖最後由 firemic 於 2014-6-16 11:01 PM 編輯 公仔箱論壇! L1 ^3 d6 G% \
公仔箱論壇! x" A+ j+ t. F7 ~6 k9 P5 c- d
" [, P3 M7 I; V- _6 t) J
我會講WELCOME  q5 p2 q, H7 W+ `. ~/ U$ v
BlAckCaTinA 發表於 2014-5-31 02:09 AM
. k2 {0 q9 |+ h7 |/ a* d6 Y
你要講Welcome哦多沙先夠專業tvb now,tvbnow,bttvb* j4 l# T5 l/ p! {# i8 a& Y
話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。
唔錯喎!!!
...........
個樣普通到呢...好MK呀..
其實不錯~加油!!!
係咪你本人???TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 M+ w1 U5 J& }* \' U
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-8 04:53 PM
3 u2 A  y# H( `, f% I
你在街上推到我?
留下了....足跡...((好大-0-
個樣普通到呢...好MK呀..  {5 W4 ?# v, M" x: O7 k/ r- l  q
smartmichall 發表於 2014-9-21 11:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ]6 N3 [3 r3 I( Y
很熟的回復
Ghost!! 公仔箱論壇8 V% E; u/ g% [. P; C
Lovelysun 發表於 2014-6-14 11:58 AM
. e6 D5 Y5 a# O$ _+ l. {
惡夢嗎
2 J9 F3 K7 M7 u; zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你要講Welcome哦多沙先夠專業
+ Z  k$ h3 j+ y  L8 n$ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名
  f2 W1 J3 }! I- ], s( s公仔箱論壇firemic 發表於 2014-6-16 10:56 PM
7 O6 m' `) }  A! G5.39.217.76哦多沙不是爸爸嗎
! c  ?; l4 ^5 @( [7 h; L不過我樣子太普通
2 @" ]9 h6 f3 mtvb now,tvbnow,bttvb平凡所以都入5到
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。
# O' N7 s  A: |7 ~) s5 `tvb now,tvbnow,bttvbSicketsn、Xy 發表於 2014-6-20 01:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- M# \( L& U( @" @9 f& b
公仔箱論壇1 L; L* t4 f& ]' c; ^
半年後回來了公仔箱論壇0 E3 m, o) l6 @
你說什麼局長
正常女仔一個,不過火也不失禮囉!
普通少女一名。。。