返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb% {! c5 I( U) u5 `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 A7 F2 V, d- w2 j# A
旺我仲成日幫妳講好說話,妳竟然咁冇我心. F- t0 B3 h* r0 x
lckiong 發表於 2014-5-7 06:19 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 G  w* t& |( ~* ~2 |9 Q: Z
唔係貓...貓..咩
; y- {# N7 S- c; E# X$ j公仔箱論壇
- k/ Y9 X/ ]/ e1 d& v" L) e8 p哈...哈...* a) M$ E! K6 ~/ q$ Q0 c
唔好咁啦
留下了....足跡...((好大-0-
初来报道,大家好啊 tvb now,tvbnow,bttvb' o: x( t, ^% ?( i
六根清净 發表於 2014-5-7 06:22 PM
6 U4 Y# o* H; \8 k7 v7 h4 I
你好
Pretty girl!
7 r% h8 F6 ^( `* r4 f: R5 ftvb now,tvbnow,bttvbmomochacha2007 發表於 2014-5-8 10:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  y; i/ D1 A* r6 }3 W8 m
謝謝
一般般啫,勝在係少女
蠻可愛的啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~
一般般啫,勝在係少女3 n' I5 S8 m- m0 z
jimmyhiu 發表於 2014-5-9 11:42 PM
. D7 Y; D' ^: r: e係啊青春真好6 O' i- B2 e6 M/ t4 s; t4 d

1 N1 ^& |' h0 [) c# ^) j  TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就老了~_~
蠻可愛的啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~
4 K' X3 G; v0 ^$ {. V公仔箱論壇siasowen 發表於 2014-5-11 06:24 PM
0 F- O' k( a, r0 {! B1 d3 A公仔箱論壇謝謝啊
似貞子喎!
原來想做咖啡店,到時記得嗌我幫親       幹,話說我前幾日手機掉左落馬桶,你D野都無曬LU
似貞子喎!5 ~- ~# k' |$ ^; c0 U- G/ y
dcskdc 發表於 2014-5-17 05:59 PM
- b. k9 o( j0 {, V: F
呵呵
原來想做咖啡店,到時記得嗌我幫親       幹,話說我前幾日手機掉左落馬桶,你D野都無曬LU
3 H. C* d& X4 q2 R# Z/ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。firemic 發表於 2014-5-21 08:40 PM
公仔箱論壇  Y6 K4 g0 Z% e8 }! ~, L% n$ l
哈哈,入到去做之後會叫你黎幫親的了XD
' o: p& M; ?3 z4 x; }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。手機掉左落馬桶咁唔小心啊
5.39.217.76! \/ t# @4 Q! g' ?
哈哈,入到去做之後會叫你黎幫親的了XD
" @6 |1 `  ?" Z/ h  n5.39.217.76手機掉左落馬桶咁唔小心啊
+ T" A- C& P9 ]* ]3 D# aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。BlAckCaTinA 發表於 2014-5-23 01:28 PM
你夠彊對住我講"哦多沙唔,哦哈YO"嗎?
Thank you so much !
你夠彊對住我講"哦多沙唔,哦哈YO"嗎?
9 ^- M" R+ s! G  X6 l2 dfiremic 發表於 2014-5-23 09:48 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  M# n4 v6 J" o! e$ P# g2 P* W
我會講WELCOME
係咪你本人???