返回列表 回復 發帖

[新聞] J.柏 斯 杜 尼 傳 今 夏 入 「 魔 」

據 阿 根 廷 傳 媒 報 導 ,巴 勒 莫 的 中 場 球 星 J.柏 斯 杜 尼 即 將 在 今 夏 加 盟 英 超 班 霸 曼 聯 。

21歲 的 J.柏 斯 杜 尼 今 季 表 現 出 色 ,引 起 了 歐 洲 各 大 球 會 的 青 睞 ,而 據 稱 英 超 班 霸 曼 聯 正 準 備 出 價 4000萬 歐 元 ,打 算 今 夏 將 該 名 巴 勒 莫 球 星 帶 到 奧 脫 福 球 場 ,而 J.柏 斯 杜 尼 的 經 理 人 施 蒙 尼 正 與 曼 聯 進 行 最 後 磋 商 。

另 一 邊 廂 ,西 甲 勁 旅 巴 塞 隆 拿 亦 有 意 斟 介 J.柏 斯 杜 尼 ,目 的 是 希 望 他 與 同 鄉 美 斯 組 成 阿 根 廷 攻 擊 組 合 ,可 惜 巴 塞 與 巴 勒 莫 的 談 判 不 甚 順 利 ,至 今 仍 未 有 太 大 進 展 。

J.柏 斯 杜 尼 於 2009年 登 陸 意 甲 加 盟 巴 勒 莫 ,其 後 迅 速 成 為 球 隊 的 中 場 核 心 ,此 外 ,他 亦 曾 經 入 選 了 去 年 夏 天 阿 根 廷 的 南 非 世 界 盃 陣 容 名 單 。
紅魔鬼!!!必勝!!!紅魔鬼!!!必勝!!!紅魔鬼!!!必勝!!!
次元六合彩【第三期】開始售票啦!!!

如果係都唔錯呀,屈係巴勒莫度都幾難有表現

Javier Pastore

Data di nascita    20/06/1989 - Córdoba
Altezza     1.87m     Peso     78.00kg

曼聯俱樂部 前版主發帖
崩潰*根據指引技術性灌水
曼聯俱樂部 前版主發帖
Lucifеr 發表於 2011-3-6 12:29 AM
點解您咁醒嘅?
紅魔鬼!!!必勝!!!紅魔鬼!!!必勝!!!紅魔鬼!!!必勝!!!
如果係都唔錯呀,屈係巴勒莫度都幾難有表現

Javier Pastore

Data di nascita    20/06/1989 - Córdoba
Altezza     1.87m     Peso    ...
huhut6432gj 發表於 2011-3-6 12:28 AM
意甲我都有睇開,佢的確踢得唔錯~
意甲我都有睇開,佢的確踢得唔錯~
godjockey 發表於 2011-3-6 12:46 AM
意甲自電話門事件後一直滑落,真係聽者傷心聞者流淚
點解您咁醒嘅?
godjockey 發表於 2011-3-6 12:44 AM
我係醒字派
yeah2 c7 r: T' p7 F; Y: k( f; K
阿仙奴失分
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; P4 g2 O" y$ B7 G. u+ `/ e6 q

崩潰*根據指引技術性灌水
我係醒字派
yeah2 c7 r: T' p7 F; Y: k( f; K
阿仙奴失分
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; P4 g2 O" y$ B7 G. u+ `/ e6 q

...
Lucifеr 發表於 2011-3-6 01:00 AM
Good!!!
意甲自電話門事件後一直滑落,真係聽者傷心聞者流淚
huhut6432gj 發表於 2011-3-6 12:49 AM
有邊度嘅足球係冇收錢架,只係做得張唔張揚啫
他好像很喜欢穿裆过人。。。。
他好像很喜欢穿裆过人。。。。
cocolie 發表於 2011-3-6 02:32 AM
這種盤扭技術已很普遍,很多時都能成功...
這種盤扭技術已很普遍,很多時都能成功...
godjockey 發表於 2011-3-6 08:43 AM
認同,不過我覺得佢過人時都係大推爆速度過,不過爆完後好多時都推得大離腳
佢技術係有既,不過唔多覺得係頂級

如果睇組織上,段片就無咩見到
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
I don't think he is the player we need.  From my understanding, Manchester United never have a "creative" attacking midfielder.  I don't want Pastore to come here and become another Veron.  I think our attack always starts from the wings.  Therefore, I think we need another really good winger to compliment Nani.  Alexei Sanchez is a good choice.  I think he will be cheaper than Pastore.  However, I believe we still need a central attacking midfielder.  Instead of a creative one, I think what we need is a goal scoring midfielder. Something likes Scholes in the old days or Keane.  A midfielder who knows when to get into the box to help our on the attack and shoot from outside.  All of our central midfielder now are not able to do that.
認同,不過我覺得佢過人時都係大推爆速度過,不過爆完後好多時都推得大離腳
佢技術係有既,不過唔多覺得係頂級

如果睇組織上,段片就無咩見到 ...
tok 發表於 2011-3-6 09:32 AM
赞成,MU重点都是注重整体战术,加下兰尼都成日俾人话独,要T过先知,识唔识合。而且好多南美球员都唔是好岩打英超,以前既华朗,技术太细腻反而仲唔好。另外依家o既意甲,简直不值一提。以前意大利以铁桶阵闻名;但宜家o既意甲,好多时都大比分交收。早两个星期睇巴勒莫对乌鸡,居然7:0 , 都唔知是咩防守。话到底,距未必岩我地对波
赞成,MU重点都是注重整体战术,加下兰尼都成日俾人话独,要T过先知,识唔识合。而且好多南美球员都唔是好岩打英超,以前既华朗,技术太细腻反而仲唔好。另外依家o既意甲,简直不值一提。以前意大利以铁桶阵闻名; ...
rwbosco 發表於 2011-3-6 12:29 PM
不得不承認南美球員不太識合英超踢法,況且要在大球會要有必言正選,難矣…