返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! q3 o& q$ B4 c# |+ E0 ^6 ^: k

7 |3 L& T8 ?. e9 V" R4 M: e8 B/ I. s( [8 E8 Y1 c5 o
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...
/ d* O9 j9 Y: M2 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
+ `. G+ a9 S/ h2 N$ po...
3 h" r+ o; J$ r% u; ?/ U我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
; |+ {% r' Z4 U9 L& F全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
9 d% [  E% ~2 H# w4 j8 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我的女神....
, T5 J- g* S& u+ O兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ]8 \5 x  m) p; A# S, Y* M
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
公仔箱論壇. k, |' J& r: b0 J
5.39.217.76: C: n9 m2 z. `6 a6 n
其實我有戴過CON
  g' x, D1 R# N7 f9 o# [' c# HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我覺得唔多舒服..tvb now,tvbnow,bttvb9 v! A% Y6 W0 @# Q- R
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 f2 j' X! }. W5 u- q
你都系e+靓d
5.39.217.76" I+ q( R( I4 T: n7 a2 a. |9 b9 X1 A
多謝  =]tvb now,tvbnow,bttvb% x# v- i4 ~9 L& s  a% [/ x
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
; D/ m9 N$ Q7 Y( S; Vtvb now,tvbnow,bttvbPS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
: m. d; J: k; H' N7 L& z# x7 ]
! _& [; a4 c6 ^& Jtvb now,tvbnow,bttvbo...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 a5 g5 r: I0 z+ T1 ]& k
我唔多捨得
; B& H: M) h  d/ N公仔箱論壇
( t7 E% T; i/ Ptvb now,tvbnow,bttvb 我都唔舍得剪吖....
2 C- L2 j9 g. O8 Q7 S( D8 B都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 f& j) n7 m( K9 a0 k( }

% q7 X& K+ o  J/ c4 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  D/ O" \3 c  y2 Y  ?5.39.217.76 我都唔舍得剪吖.... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 o& T0 \' S- o' a3 J: h3 Z1 v
都唔知道要唔要去剪好....
" G) g+ W+ ^* B, i  E8 x公仔箱論壇:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚3 }: {3 v0 P6 G% x: e& T- o
短左仲好睇喎
9 h/ ^( Z- [( c公仔箱論壇哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美tvb now,tvbnow,bttvb0 z& Z7 F: S! p: |
短发也有短发的美/ Q& U( Y3 `' h: T4 P. ]" P2 C- o
最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 5.39.217.763 b4 F* {# S- t5 G2 D$ t" U
=3=都一樣咁靚tvb now,tvbnow,bttvb" F. R* y& `2 v3 ~; c
短左仲好睇喎
( v% ~; o, a5 b( w' r% _' L& _5.39.217.76哈哈支持靚女啦
5.39.217.76% g# b8 N$ M5 a0 C# S( d0 Y3 C1 H
8 {: P' {# z1 c; G- M
多謝 =]
- V6 Y2 a! h$ }+ M  W我一陣要去迎奧運...-.-5.39.217.76/ g( |+ R7 j# S5 R1 Z# ^& X
好驚影到我個殘樣..好似咁--> ! P5 v+ H9 |  N7 m( C  b
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
9 u+ N8 y& w6 u" y% B% {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。妳是澳門人?
1 T% }# N" s/ h# b' Ztvb now,tvbnow,bttvb係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎