返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# Z; [4 t4 n1 w6 ?
6 Y! {; ^5 g: W
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
0 P1 Q  I8 K4 l, F5.39.217.76見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee; y4 H* ~  Y, {
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( Q+ c6 A2 h& W* T# |; `9 B, v
p版主榮升,一定要送大禮
6 B, o$ |( \( S# f% e+ x0 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 N3 n$ D0 R0 p# g- Q- d  ^. h. d* X
小便版,係咩版嚟架??haha
- v4 T, z3 \  u) [) b' }7 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb2 A+ `- Y. E! v  c$ ^& R% m! l6 c: ]
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!* T! f2 s, _) ^
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
% S  T! M, {5 o公仔箱論壇版主大人,叫kily得喇!!XD
" [6 [3 K" H5 L  a, n( [公仔箱論壇公仔箱論壇. T3 E3 d3 X3 s! Q3 X5 D& W$ H
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
' i. D; G  `: {% N/ d  G尤其約定!!!公仔箱論壇/ J( G5 _' N( P
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ S) o- c/ S0 Y1 p
很好聽
: L! M! ~7 `( R* L$ htvb now,tvbnow,bttvbSupport !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,tvb now,tvbnow,bttvb0 S* h5 X% z: c1 ]3 Q, [* u
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 公仔箱論壇: Z' }; b* t0 m/ L- f
3 i2 S% g7 L' _3 T% W# }
好好聽啊!( i8 r7 y, ^- b
尤其約定!!!
6 X5 L4 o0 `, C- nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。love it~~
# B$ Z: \, O4 S: G, l* GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 d3 [7 x) d" c: k. i: Z' x
tvb now,tvbnow,bttvb7 G/ d# ^. |5 p" w- h0 G
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
- V, }" F1 G7 g3 Z1 {  A很好聽5.39.217.764 T# |% B: u; [
Support !
3 ], j8 {) m& a5 R# E# h公仔箱論壇元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
1 w. l6 Y- E) `1 q! Z/ n0 }5.39.217.76我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,5.39.217.76% y3 D: d8 W3 |( A8 _) `9 ?# d
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
2 O8 h& i7 y( B. [5 otvb now,tvbnow,bttvbpongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
1 u1 D. y) z0 T
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. 5.39.217.76: u+ t  Z" M/ m
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
& ?( b. l( I  ]- D5.39.217.76
1 z) r5 U* J8 j( f5.39.217.76

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. 公仔箱論壇& I! x. E" r$ N! z  a" J: ^
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. # Q& p: V) N7 C) h) t

6 g& w  }' M% `+ n( SuD3AKIufams公仔箱論壇' u) \" B! b0 h' }5 O7 @+ M9 M
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
; v8 u. ?$ u+ _  a: L. M$ m5.39.217.76哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
+ K$ k8 m$ z# w; D+ J我諗pull3版主唱會更有感情!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# m- o2 T9 s4 o
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' G# B/ o- U+ v
謝謝收聽!!