返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀5 `6 W9 D% _. N8 f  V4 H+ `
請問邊度有得睇?
我都想睇番呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ x$ Q& f% f1 _# x/ @0 S: ^
請問邊度有得睇?5.39.217.76! ]( H6 l4 Q9 h' w5 E
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
+ I8 a: L' c1 E5 Z# {& @& B, Z我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
; P; B) Z" w/ ^6 y5.39.217.76我係letv個片庫入面周圍禁搵到既8 R/ n: t  R! B$ q
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( |) f7 |. }+ P: ?0 L2 ^& f

% O8 c+ @. c% B/ m上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
! d# V/ P1 X6 k6 M+ O7 W# itvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76- o8 l6 ^/ R' Q1 b3 Y+ V7 A3 ?( ^8 l
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
$ A$ U% q/ f* U. K# p* c公仔箱論壇熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
1 p: Z) o; C& ~2 c6 ^" n) O
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲公仔箱論壇& u, l* t. U: q! I
你就咁上網睇睇唔到架
  y9 c8 J. X9 d) @- L  Y樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲5.39.217.76: Z6 g  x& Q  Q6 G$ M; A
你就咁上網睇睇唔到架
; Y3 h9 v+ L6 e: y' S: Rtvb now,tvbnow,bttvbliljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
公仔箱論壇, K7 E! S$ U& f( y

+ H% S; z4 F: J- rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@
$ ^4 B3 n" O/ k( B* R1 {# d咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
2 M8 ^! m5 v, k7 F
/ z6 }0 `  G3 l2 W2 f* H# o: g原來係咁@@
9 `4 J( C- f; `, |5.39.217.76咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?$ k: X! W. w4 d6 y- p
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 _  I- t2 z( B0 e& [9 K. }5 r
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 d! x9 ]  y7 d1 ~
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
- J9 J8 E0 N' v' l. P1 A, U- a點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: K& K2 X" e& Q7 S, W8 L' T
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添) h5 y" r/ B6 L4 Q
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
* H$ m" X9 d- d' W: |

: [; M0 i. P5 [) U# B. C. \: y1 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& W6 G% Z. T0 G+ M, v& I8 t
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
$ |& |. T4 A. e, f- b8 {: O9 A% G
tvb now,tvbnow,bttvb# _* W7 X; n" R# {% P
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
" u* q3 o6 d$ G* r7 ?  e我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。