返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得0 \2 a) D9 o* q$ x* m/ s. c  I
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
, i1 \; S* d5 r( C, W+ j. r4 s8 ssearch左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
+ o* f8 |# W- n; S" [咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one公仔箱論壇7 X6 ]3 N8 n8 a) v2 u
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
, d. Z2 P8 X5 K" I  X咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
6 Q, P: b+ p8 h4 q" u6 ]( ftvb now,tvbnow,bttvbsearch左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
, K2 |. e( X  v咁你覺得好冇用呀?5.39.217.76+ Q& O9 l6 Y7 k/ t1 r
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
6 q- Z: v/ H) f3 H. b
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' j$ H/ d, [1 W5 `
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
" d% j# x/ \5 Z2 }# {( X5.39.217.76咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ^6 E5 I: q' S5 e
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
公仔箱論壇6 K7 h- N) P4 u
我自己就prefer one...公仔箱論壇* n& E- P2 v3 a) R5 @. j) `6 b
xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
9 [$ }- J7 @, B* _( c' X一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
+ s3 C( K! J* e" P, @. K我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
) D- r0 R* |* m/ G4 z4 k  n+ d7 I) H
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正2 p0 h7 r" r8 }- W* N# g, A
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
* q+ |, X% K/ S6 q一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
5.39.217.76. e; F: k6 }* _' f$ C
one影相得唔得架?呢樣好緊要
公仔箱論壇: S3 M) E" V9 a" R5 C8 t
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@5.39.217.76. _% w( ]8 g7 f6 v, {# e
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& p  L; S8 f5 D
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
公仔箱論壇) U: M: R8 C3 Q1 h) j! M2 g/ W
one影相得唔得架?呢樣好緊要/ r% w0 H- U. V) P5 `
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
7 _' g- _7 E* ]: S近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
; U( Z) r0 }7 W3 Q! C
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
2 G/ E% W9 e; m布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
- y  ~; o0 M1 r6 [9 r4 C係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
& ^  P4 ~2 X0 S6 u" C! b/ C& F近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
$ R0 f. t$ }8 D& C; {; jtvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
; a' r) V$ d& H8 y, ztvb now,tvbnow,bttvb如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
" |6 u0 u5 o/ T& l# f; O
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
. y9 ~0 Z0 r' F/ P你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
! U6 U: H9 ~7 J- @8 Q5 ~" J咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部