返回列表 回復 發帖

你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
% b5 Z5 S4 ]% iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
5.39.217.765 o2 Q  n4 D: ^0 v: G+ z
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
0 L0 o- l9 M; J; l公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
  P3 ~5 ?$ E  y" ~4 Q
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
tvb now,tvbnow,bttvb' Q( I. l4 U4 s/ ^4 M
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
# U! D: O/ X. p2 @9 l公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 |" g2 q: ]. W2 r
$5898呀, 我覺得太貴
! _4 E- T' {, x  J$ q' T$ ~3 btvb now,tvbnow,bttvb而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
tvb now,tvbnow,bttvb6 q( [* e% e- W* i! a2 T
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 k) i) ^5 Q% n5 B6 Y6 z2 U$ h
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
5.39.217.762 N: v' m; Y2 s' w' |5 S8 |: T( u$ m
咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
; \- d# Q5 _7 [! Y
$5898呀, 我覺得太貴7 ?4 |' g! O. |
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價5.39.217.76+ o- i$ P9 @+ L. v  g7 ]5 M
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
4 p: I9 X( {" n
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
, h; y5 c; T5 {6 G! u3 H$5898呀, 我覺得太貴
. o  F- u  F4 b" Y  N6 Y$ V; w7 ttvb now,tvbnow,bttvb而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
7 @  P) d" G/ U& s, X5.39.217.76晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
/ A6 p8 U9 N+ z, B8 N- |3 W& @
下咁貴
- C  e; q# Z; @8 Q; H4 i5.39.217.76佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
+ u6 ]( W: s2 t$ d$ d4 ]) P7 t* u公仔箱論壇其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架公仔箱論壇9 U: k" y2 e% b9 ~3 ^) v7 W. O
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. P9 h# U' h+ S
really?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩" t8 K( Z% l# \, ^" [- \1 G
沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
5.39.217.76! r2 X+ e- r' {& s( p8 a
今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行' W3 H+ h: c2 W7 |% W
如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
one!!!!!!!!