返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
1 C) \- U/ X4 |, `5.39.217.76樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
9 _1 n' z0 ]6 `我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
( p% d3 q; v$ A. I0 P仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機4 x  o2 T9 P! ^1 v% o, \
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
9 i$ U5 P8 q7 Z  I! Q1 I# z/ w' ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
7 ^3 s6 ~: r' ], o. C0 |) mtvb now,tvbnow,bttvb我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手tvb now,tvbnow,bttvb9 X7 f# _2 Z3 L& T5 ]( d) u
仲有機會嬴部one返黎:P
( @$ {* x# }# WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
/ T5 ]1 s8 k1 O6 S( f  R0 K3 _  [
我諗都唔會咁易嬴到啦@@5.39.217.769 r6 Z; I' u/ ?+ h0 P5 c2 z! p' @
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
  [2 X' f6 w$ O& _& j  V( t+ X+ t
我諗都唔會咁易嬴到啦@@0 @& J4 [5 ?+ d% ~( ]' s) C
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...4 M1 n* u7 S. S3 e! I
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
% n6 o6 I9 Q- R9 I5 ]4 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。zoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 J) u2 q; a0 N
我諗都唔會咁易嬴到啦@@
! t' D9 [+ V* i' \  Z) k5.39.217.76想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
7 W, e0 J% G  P/ b公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
4 u1 I9 v/ C, p' X1 x% o都係既, 聽講影相好靚2 C! y. |1 w# l- A9 P3 t% t3 x
唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!5.39.217.76; v. r; ^: `  b  ?7 E9 X3 W4 V7 u
不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩 tvb now,tvbnow,bttvb2 x7 f4 T/ _5 y: z1 z4 I
5.39.217.76+ a8 H, I- @, \! A, {! ]0 N. J
邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby
. Y' x2 a8 U8 A( X- w- R5 z! q公仔箱論壇
4 r6 C' O2 n% C" C# t7 o3 F" j) [tvb now,tvbnow,bttvb我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????