返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦% A. j, S/ X6 d' a4 @/ H' ?/ M, G& A( N
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
9 l+ t+ ?, r$ J+ eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. F  o7 o# {& ^2 @5 t4 m
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦tvb now,tvbnow,bttvb1 C/ h2 F5 _0 ?/ ?. ?' `: a
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
5.39.217.763 a5 k  r1 R  ~
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
公仔箱論壇: Q( i' e# c2 J

9 Y8 e+ U& A+ I' h2 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我推「天與地」5.39.217.765 W6 {4 c5 E: S6 j  \
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
8 }+ V$ P% q4 T9 w9 Z8 V1 S  e+ ytvb now,tvbnow,bttvb曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ J8 _1 S4 `! E& m1 B3 z
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
7 W4 E* j5 a9 qtvb now,tvbnow,bttvb我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ?) Q( T/ T7 o) ]
leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
5 P1 H2 C. m: p$ R; V$ J
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
( [( f. M! V8 N1 m$ {! vtvb now,tvbnow,bttvb
! P8 E" d8 d2 f: E3 U曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ n. V4 N) T6 p( a0 L9 g. h% n: q. `
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
- }, h9 f/ w& `$ L+ ^5 _$ Olhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
$ K* k9 Q% P) F' v/ R5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb- C- E( h" ^7 i3 T: i
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
8 ]. F  i0 U7 r
0 p5 C1 Z- a2 c; {* G我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
5.39.217.76# ~9 v$ R. ~6 \2 Z# d* Q, r
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨公仔箱論壇8 g2 p7 A8 v& n$ ]& m
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
公仔箱論壇. B' F0 Z8 g0 t& G  c. V
公仔箱論壇- Q# a: v; d+ a( h' z# e$ X
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
1 T! S, ]# M: u7 \* ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. M* \) P. e) E/ X0 ^
0 X5 d( c! X2 H- m: KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...2 R% Y' B: \: R$ @/ z' Z: O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ s7 B% h; ?# c5 l
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
; g) T* ?) I( @tvb now,tvbnow,bttvbmoonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! ?! C: m5 {  V3 m7 N- l
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
: G$ W: I- e3 L' t$ b9 E+ @+ @9 {毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
: v3 Q/ l* I3 e- Ytvb now,tvbnow,bttvb
# C+ w; {+ ]3 w( e$ wtvb now,tvbnow,bttvb有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
6 \. o! f3 C  U' u, b8 O- }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
1 U- V( t0 m+ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都是网盘连接下载的
0 @- F% R; C* x* K相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb, a6 n) V7 g- A6 @/ c
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛5.39.217.76% W+ W! Q& V+ |' y4 [/ E0 t
毕竟HK现在其实得一个免费台
2 I; ]8 u) Z5 Xtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
8 {9 r8 g" E! E7 F6 ?6 u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 j! |; N1 p: r! U! Y
所以依家人地咪播「西遊記」囉
! u0 a7 m5 R, z# E, i: x% e; D公仔箱論壇
4 ?7 m, [- c) q  o# C3 u3 h所以依家人地咪播「西遊記」囉
* l5 w" k! f- [+ u( m+ ^3 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
公仔箱論壇' c3 C7 a# ^/ n, z+ }+ f
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
+ c! ~6 I# r- _6 L( Y9 ]tvb now,tvbnow,bttvb基本上都保持水準嘅
; t' E7 x* H' O) [2 X" ~! Y, pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口