返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
+ P& a/ C& e: o9 F7 a9 C( X3 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
! ^2 H! }6 u0 N2 M3 V5 N' iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* A5 r9 T2 _1 C( T8 o
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
5 \7 d  j0 X) c( c! ~4 A3 o1 dlhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
* X3 x! D& e% o- z! R我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 S- J8 ]8 v% R/ I2 b' G
& Z. s5 c! [' k; N5 V
我推「天與地」公仔箱論壇0 D' r6 t2 V+ n  w9 |. L; c4 G0 g
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
2 W, |0 v$ n  F. s- C& E5.39.217.76曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道tvb now,tvbnow,bttvb2 Z, l$ _& J9 {& u- f) V% \3 X
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
  ~8 ~1 B6 Z+ Q& H8 B9 h$ U
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
" f6 O* r+ ~0 i  f- {# Wtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
; _* @5 Q7 A  v, Y. x3 A公仔箱論壇我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
5.39.217.763 [  ^& a6 d3 U" j2 B8 d; I1 U
4 Y5 t* G( w3 N3 s" G$ a( stvb now,tvbnow,bttvb曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道公仔箱論壇( z5 K  c+ H6 M6 u: Z2 \* k5 j% a! @
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
0 X. [: e+ Q" x! D, e6 ttvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
公仔箱論壇. |7 K" V4 @# v' _) t& o
5.39.217.761 f* V* h3 c2 A3 Z7 n
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Y  _: [; u- L0 n0 F" V4 f+ {

. e' q" w  a2 L( a" ~" W9 k6 V/ E" [4 _我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
( |* x' V: j- ^- ?, Q我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨tvb now,tvbnow,bttvb6 a/ C8 o! S& L0 s
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& n! b) \, R$ H$ [( G) W( R$ `
5.39.217.76+ d; @' S: K7 @- m( }( A
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
# b" g! D  e# F3 d1 r- r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 a8 A: l: o& y1 w. \3 u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( W0 ?2 h- ~! d+ J% T
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
; m( w$ [- K% f公仔箱論壇
4 J6 H1 R1 ^& l9 z; i) K5.39.217.76我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
( @9 A7 x2 o! H& P# D! wtvb now,tvbnow,bttvbmoonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
6 j% q6 ?4 v+ t; R
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
. D; m9 i* ^# _" G5 H# ~+ ?毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
6 u. u& M$ ?; i' d7 i9 s' R$ Xtvb now,tvbnow,bttvb5 j" H. ^( S, O# ]) @! ], j
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.tvb now,tvbnow,bttvb6 ~# V* Q/ S3 b
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
$ N$ ^  s- U, v1 T: U' r
我都是网盘连接下载的5.39.217.766 e, R2 x/ {% `8 q. r+ I7 I
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
! z6 A) w% l7 Q* M3 j8 C5.39.217.76甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛公仔箱論壇6 f! O% x0 \4 ~' k
毕竟HK现在其实得一个免费台
( Y- V8 `$ `8 b4 olhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, p2 \. S8 M2 I

% q5 N3 @" E+ p( V所以依家人地咪播「西遊記」囉
. P5 C) G4 ~+ L2 k

' @8 V' |+ R  d4 U- \& ]3 {2 p% n' F* etvb now,tvbnow,bttvb所以依家人地咪播「西遊記」囉
  ~- d+ r7 U. n& J6 I$ atvb now,tvbnow,bttvbmoonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
6 E5 N3 V4 ^/ ^( s/ j% RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
# W6 J; p1 V% l- w5.39.217.76基本上都保持水準嘅公仔箱論壇# T6 u' A+ L- a- [
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口