返回列表 回復 發帖
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
外星貓E生
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點' g- S. r$ O! o8 @  u
CC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; Z- g* a& b% g4 ]$ |- G

# ]1 r: h6 T* \. `6 O9 ]& x+ W! g: ?: ]+ Z# m9 X* z: e

' p8 c& M0 Z: V9 F5.39.217.76今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,! t! {7 v- T; C3 }4 g" l
更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....tvb now,tvbnow,bttvb6 s/ ~, A6 p* r+ I: Z$ ^
我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,
0 C9 u; m& D+ d; N& m我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
7 m/ R1 p& h6 E6 l0 N5.39.217.76我已經搵佐資源全套下載來睇tvb now,tvbnow,bttvb' C$ h0 b, l- H, m, m9 V# {9 f6 w
純粹捧萬二蚊場
條骨都無佐lu
第一題答案B,我未睇,估下嘅遮tvb now,tvbnow,bttvb' j* {4 O7 t2 z3 C9 _/ v) O$ X
第二題答案C ,又系斷估無痛苦
% @7 S: }2 |6 o  w" ?lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
6 l9 h% t. s" H4 X( q9 Q5.39.217.768 |4 w7 z8 P7 N$ S% e7 C/ ^
哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..5.39.217.760 L5 {9 p3 {) Q2 Z1 k1 k

% F( w( L# j" O! I公仔箱論壇該煨,
; ]5 i# x9 [3 K. D) rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,
: O7 }1 E. s8 \" U( K" D$ `又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。* v6 [) l7 q; o# F
請幫手宣傳吓,
/ C% ?/ x' i- A9 |! K' r( H睇劇同步討論樂趣多tvb now,tvbnow,bttvb* H6 G1 G, i9 s$ H0 v$ `% w
齊齊追劇回覆笑呵呵

0 C( [9 X3 j" p: w6 O" `; a- Q% d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
0 i+ |, l4 `: \tvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
E生係我地方買AD,問過我未...
" t' X5 [7 C; d( _, B+ ]tvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
& g* C$ ]: C+ [

- w. S5 k4 v" ~5 z, K9 Y公仔箱論壇唔好怪佢住,真係要怪就怪我,5.39.217.76# W4 p( ]) O$ p0 G9 [. v
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
% g" d# x4 E4 K. i5 E$ |5.39.217.76將功補過算係唔話得囉....
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛公仔箱論壇# r# ?  [0 w7 m0 A1 c% h3 ~. v- a
我已經搵佐資源全套下載來睇
# j$ [  |8 t0 I純粹捧萬二蚊場! t' F% @1 P3 T! O% m2 q
lhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
' D: y3 H  R. Q0 Y4 Z, C

" P7 h" A0 w2 G7 a+ _( ^; e+ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,, U$ l% Q. R2 y4 G' p, |
我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,
+ R  f9 b5 [, otvb now,tvbnow,bttvb當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,5.39.217.76; w3 s, ^2 B4 m' |2 A3 g
完全唔同劇情,仲有咩意思?
0 i! u+ f; i/ f1 [" b. K6 Z1 \公仔箱論壇3 `! c7 j' _$ m
download落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
E生係我地方買AD,問過我未...5.39.217.76; I+ D* S* Y3 H1 G0 \$ F
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
公仔箱論壇' Y4 d; M$ \( |: }* D( P1 |

* c, E0 b% i% H! r, D無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
外星貓E生
# R$ ]  s* r% P$ P; XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 i& p0 G$ f  l& _3 _: R( S
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該5 E0 w2 `9 m! p. u
CC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ y5 _* R$ z! A7 c$ [

: o8 m6 G* W3 z! L/ W+ ]+ }5.39.217.76嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
* V6 @: l0 {6 W1 n  M  q呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...tvb now,tvbnow,bttvb, X5 Y1 ?* |2 ]+ A
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
5.39.217.764 ~! i1 c$ n" ~5 G6 b
公仔箱論壇% G6 t3 g/ V$ n% Z: S$ ^1 \/ v
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
( ^) E. ]5 i  gtvb now,tvbnow,bttvb呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...tvb now,tvbnow,bttvb& n  o  M) F4 L$ _& v. A
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
0 L3 J' Y8 D3 f( ?) j5.39.217.76金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" H' y: u3 l$ t! o
tvb now,tvbnow,bttvb, A0 D4 j4 b- \8 X( X, ?1 ^* A
點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
外星貓E生
tvb now,tvbnow,bttvb5 C( O7 V. P. \; |0 S/ {! o+ e0 i

) }; o  x) B# I- h6 C4 P9 Q唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
. }2 W! w  y' ]tvb now,tvbnow,bttvb不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
3 x4 h2 P' G, t( Q將功補過算係唔話得囉....公仔箱論壇/ q! J1 c" \7 `  v, R# B# P
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
8 M' p! ~+ Q# ]$ x0 f( n1 K, ~tvb now,tvbnow,bttvbE生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?公仔箱論壇- l6 Z# K9 Q1 U& x9 s7 k; _& z

% Z' q8 T% q+ c$ _- QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) O0 |  O) i4 j! V5 a; K
b)1個
9 y5 M  T3 Y5 X+ v! l8 ^( C- a9 S
[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?tvb now,tvbnow,bttvb9 F5 n7 E' ?5 x% G: N- F
c)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
  l+ x% n& _# D) d5.39.217.76公仔箱論壇& b! N8 v+ v/ ]# T" R& ~- m
呢個答中有獎遊戲聽日先截止,0 V1 ^. ?0 x0 R0 R
睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,
. j! v+ ]4 v. B* d, n' t6 ytvb now,tvbnow,bttvb真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,公仔箱論壇2 t6 t: \. ]  h8 D# |/ e9 a( I4 q
..己經出到呢招嚟招客....
9 @9 d2 B1 T: I- T1 E2 @% V+ {5.39.217.76公仔箱論壇& V" [* c# R) z( g' _
金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
5.39.217.76  s" Z9 ?8 j) o

8 t- Z- j- U( x; K5.39.217.76金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
第一題答案應該係B - 得1個細妹公仔箱論壇1 X0 x7 C9 T8 Q
第二題答案係C - 我都系斷估架
8 j0 K2 S2 o& G; i4 f* N5 D5 m公仔箱論壇sorry, busy working, 仲未睇完...