返回列表 回復 發帖
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
外星貓E生
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點tvb now,tvbnow,bttvb# _9 S9 X- {1 O; W2 T; B- ?. J
CC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
5.39.217.760 z8 g8 i- E; x/ j5 O

4 ~8 U1 k  j' P4 Q5.39.217.76公仔箱論壇8 S  b/ B4 g  ?; C
tvb now,tvbnow,bttvb( ?* D7 o- T7 K: q$ |( X8 d
今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,5.39.217.76: H/ |, J6 d# x7 K! B6 c; o: g  u5 q
更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....
" O+ ^$ y: p3 D( e+ Etvb now,tvbnow,bttvb我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,
3 R! Z2 o# v' W* N, Q1 u' u5.39.217.76我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
6 C: v0 ?; O. _4 V; X; d+ b5.39.217.76我已經搵佐資源全套下載來睇
' ^: k9 V1 d5 H! }5 H純粹捧萬二蚊場
條骨都無佐lu
第一題答案B,我未睇,估下嘅遮
4 x8 z1 U9 s7 d* ?! y公仔箱論壇第二題答案C ,又系斷估無痛苦5.39.217.76$ n7 \# ]% \- b+ ]$ Y, k3 B5 ]
lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
公仔箱論壇' o/ \; O4 f. d5 c% @- A; P) t
tvb now,tvbnow,bttvb( C/ `0 H! B, C' P, O7 I. o9 p  Z5 e
哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..公仔箱論壇' `" j" K9 h# B5 K

8 m& x! T2 z$ B3 c; d該煨,
0 ]3 p+ ?8 ]! w- B- s, T( x# I0 \5.39.217.76本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,
6 A6 u, n7 d( W! T; V6 K1 Ntvb now,tvbnow,bttvb又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。
  o0 P- y; ]2 g% O% D4 [1 |tvb now,tvbnow,bttvb請幫手宣傳吓,
% X! H" ]3 R$ G6 j8 K5.39.217.76睇劇同步討論樂趣多6 q* w( M, l; ^/ V3 E, P
齊齊追劇回覆笑呵呵

4 n# T" d$ C: t$ H, D5 W" A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
8 o7 y8 M8 w8 [. W- u, t) q5.39.217.76CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
E生係我地方買AD,問過我未...
4 s0 x9 a8 }6 @0 }- d2 X6 E. S- G6 etvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
5.39.217.76- p* I9 N; o6 t- A. n/ `" W  ]
tvb now,tvbnow,bttvb5 r4 n/ g" W5 \5 H% P3 _
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,5.39.217.763 o4 l* H5 l  p0 Y+ E  C, D- y
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
' n, m0 f& j( u$ ?7 q- f5.39.217.76將功補過算係唔話得囉....
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
# k- }# F$ l% O0 o8 D我已經搵佐資源全套下載來睇
; b" s6 i2 h* [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。純粹捧萬二蚊場5.39.217.76, ]; f# [1 ^5 E0 k/ K/ E
lhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
4 u; v  {" Y, B! t5.39.217.765.39.217.76) ^" `9 G$ ~3 A  v1 Q# w
睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,5.39.217.76: z* f3 c. L8 J# w9 H
我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,
: b- t2 Z% r- H& F4 F當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, q9 n) ~: y( z6 f5 c: s# L
完全唔同劇情,仲有咩意思?
5 g% ^  \: D; P: Y公仔箱論壇4 m+ S) [6 L1 i/ E  j
download落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
E生係我地方買AD,問過我未...* n( N3 }2 ~4 {
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
7 C6 l. l7 e; x, l& M1 T( ^5.39.217.76" H% {7 {8 g# O3 p: H6 l$ b, `
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
外星貓E生
tvb now,tvbnow,bttvb5 c7 h' t& E2 ~: W7 b+ M) x0 B* T

1 i5 F8 u% y0 W, y& rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
! K. i& [9 F( I9 Q* }CC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
& P& f$ u: X: T, l1 c& Z2 qtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb. H2 u& z8 d' v8 W' q* k
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??5 d) h& @* _3 {2 Y" a% O- P
呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...
9 N. }4 b& U6 y/ eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
/ }  X7 ?! \3 I- \9 c7 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& s+ R: X1 N. u/ w3 A嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??0 x9 Y) O* ]( E( n: d2 c
呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...公仔箱論壇$ B/ H3 c: I9 Z" l% }) t
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。公仔箱論壇! l  o8 w3 h0 C  T: W
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# n3 b! d8 _. K  W$ U& w

3 _; }! J% |! E( o* J點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
外星貓E生
4 P! N* V5 x# n% a  n, W; g) Ctvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ e0 n3 x$ D7 F8 G% v# m* K; U) i
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
) }. G! N2 n# N2 M4 g# ]$ \8 V6 Rtvb now,tvbnow,bttvb不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
3 Z+ i) i2 v4 A& G0 Z( p" GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。將功補過算係唔話得囉....
' n% X- E% ]# v3 v金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
+ l* [6 F6 z( e4 {E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?" ]) I- z# w- X. X/ A- b# G: Z

8 S4 v: B3 G4 Rtvb now,tvbnow,bttvb[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?
' n, }% j' z+ Q1 o6 I2 W, F* V9 kb)1個
) I) T2 f! E* e$ h! i7 X+ R; e5.39.217.765 r5 v, _  P, v8 y9 x* L
[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?
& G; m" j4 V0 O  Z' I  htvb now,tvbnow,bttvbc)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
! s( k8 Z2 }' @0 {7 k; Z

/ P! n/ [) g% h" stvb now,tvbnow,bttvb呢個答中有獎遊戲聽日先截止,. E# e) ?) k/ B& j) k7 e1 r
睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,, n) G9 _0 t6 a6 p5 q1 e2 p
真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,
: F8 W" W: o" }0 o& J. B! \- u..己經出到呢招嚟招客....2 r* O" w' q5 a
7 E/ N1 P) ^) M* D5 m' f
金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
: R2 Y/ U/ u" @9 n0 q2 J, o: O5.39.217.76
9 ~. o7 e4 J  R. ?1 V4 ]: O金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
第一題答案應該係B - 得1個細妹) c+ `% A$ b8 g3 @+ u3 b$ \
第二題答案係C - 我都系斷估架
" u% |/ Q( m8 g' h1 w: a5.39.217.76sorry, busy working, 仲未睇完...