返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
7 A% s) c. O3 B) C  _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' H+ x7 G' k' k4 T# w' g9 P
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
0 R% r: m7 ]" B) M0 b6 n) GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。msn:jasonlaw19880215@hotmail.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。9 {3 `0 v) k* ~9 d, o9 Y
阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨wo
! {1 \+ C  D: c2 R( @% r公仔箱論壇playlord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。5.39.217.76" [) \% {* C" v; A# Z) n4 m
阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
. }1 h+ V. O* ~( R/ U, x
0 L, o' L$ _1 V) R1 l5 E! S5.39.217.76人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨 公仔箱論壇& s3 n# z5 \& m6 ~6 _, R

; B, L3 I9 T8 J  x7 A& [% yWelcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!tvb now,tvbnow,bttvb: k6 S$ `) ~$ Q9 t2 w
阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨
, a0 j6 B; s! n7 T; \4 `+ btvb now,tvbnow,bttvb5 S$ ?. u4 {" F1 C
Welcome  Welcome!0 u: X/ V9 N- x; f( k; E6 _
yumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
/ Q0 a! A' P" Q) G+ B/ A2 Omsn:jasonlaw19880215@hotmail.com
+ I1 _% l8 k& s" ?' [0 y3 X黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
" k; s$ q' ]8 R: a! k6 z% R$ itvb now,tvbnow,bttvb
' @/ F; E6 S4 G* d! L, ^5.39.217.76係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
! T3 a; X5 z) x8 {& Y( p5.39.217.76
5 C( V2 h$ `1 K5 ^1 Y公仔箱論壇係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!15.39.217.76. N7 q0 I# w/ z" _. H4 a
喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d