返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多
8 W& i( j5 q! l大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
9 q- L. ]. Z; U& b; c2 Ptvb now,tvbnow,bttvb我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
4 u7 l: n! T, E- l' }5.39.217.76serrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ b5 ]- H8 q/ R2 i  D, c3 \  J# G* H

1 k- v) ~; J6 U+ e1 b. Ztvb now,tvbnow,bttvb' M" j: ]# Z4 Z6 u4 G

$ V2 O9 r- y  x5 Z8 K) u我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯
, i: Z& I8 J5 btvb now,tvbnow,bttvb冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM
公仔箱論壇: z! J+ W) E8 [: ^! A

6 ^, H1 Y7 E6 Y  itvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.760 a3 k' Z+ u7 C* T; x' R7 V
9 {7 p, q% @4 n8 A: R- v

( a  I" d# G) T0 f8 X0 H7 T2 G. y) TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇tvb now,tvbnow,bttvb1 n( @" ~4 S% |6 L9 k
hyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
7 O8 e# f" q; j9 H8 e$ W+ E5.39.217.76
4 D! H" b$ }7 d" V2 @( lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- }% v# P* m- h4 h4 E; E
两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了
0 c7 q" E/ r6 n2 O6 j0 K# O; DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
公仔箱論壇! o9 h2 ?( u" @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 @0 t2 \5 Q, X% d, s

( A+ f% N8 r9 j9 E7 }. M, D) N3 Htvb now,tvbnow,bttvb計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
) l) |4 ~% i8 Y0 W1 S9 r- v  XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) R6 a5 v  n6 Y7 r8 a
tvb now,tvbnow,bttvb% J! P4 K/ u/ h% c6 j1 u2 U9 O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" W  p/ P0 f, v6 H: v2 K3 C
无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧