返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀; S1 {% ?. l: l) \2 {) P8 _
請問邊度有得睇?
我都想睇番呀
- B$ l& V  s: b; KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。請問邊度有得睇?
& p- o+ B7 F) x; _/ X3 u7 Dtvb now,tvbnow,bttvb熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
9 z- i6 a/ k* U8 p5.39.217.76我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
! C8 F+ t  B. L+ B  R! ~
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既公仔箱論壇3 h$ J+ `# C8 i- o' L; I
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
! C0 E0 t/ u( p# E4 S5.39.217.76) t) \  V! C1 P
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
# K% \2 X: Z' N9 P
, I3 N: \' R$ w( C
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
2 i. K  F2 i+ r% ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
+ K( f3 o4 ~# t, s% Ltvb now,tvbnow,bttvb樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
( P. d' ]+ g0 m9 z/ e3 Otvb now,tvbnow,bttvb你就咁上網睇睇唔到架
5.39.217.762 E/ {4 M: k" A, K( o, v: g# r, F  v
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
3 y: I7 s% U; C" S1 F你就咁上網睇睇唔到架# ^  m5 k) C5 q* n9 u/ ^5 C! G7 \
liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: q( f- n( c2 g

1 h8 U9 S, l) O0 v原來係咁@@
& y1 x+ Q$ S6 U2 n& p3 Z4 Rtvb now,tvbnow,bttvb咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
+ T' o( m8 G2 O0 ~1 Etvb now,tvbnow,bttvb" X2 C% A# w+ i( z2 c
原來係咁@@
( C4 U7 d2 f/ H; u4 P. Z* t0 x公仔箱論壇咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
: U- C4 y, b' d, L: ^0 Z) E; N0 L0 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
+ i+ G1 s% {1 E/ Z5 F* u公仔箱論壇點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦5 I8 r) h0 I( X3 u1 V# W3 t) ?
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
$ }6 n4 ?$ ^+ ~: S4 k, F: J5.39.217.76點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦! r0 y- b  ^+ s, G2 G" x' `2 |2 c
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添" ^- ^7 p1 z2 r- \
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 A! h1 I/ N) p6 @8 U1 w
+ \1 x9 j' c; J1 N. Z# i  O9 A) |
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變公仔箱論壇+ p: t4 s$ ]; s. `
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
5.39.217.76$ z: j; _2 Q. w$ h- W0 q7 @$ G

]. U7 x% p- c* _以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
7 H6 r, c8 k8 E我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。