返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
. I- @. Z, @6 P+ O5 `8 H師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
' Y: Z% e# }" g" f0 z! B樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
; y! A. e% J0 s  y( I. u) R; w黑色真係好型@@
& _0 w3 p- b0 w% t, @我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇  n3 F+ \0 X: _6 B3 s8 c7 e) d: {
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
6 R7 `9 K# S5 o# J( S5.39.217.76樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
9 _0 Z4 Y: K7 q5 Z0 {3 |
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正% E0 K, ~2 k; J0 M5 B: t
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! s. k  |6 t/ z( r
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
: k7 F- ?9 l% [# w! f; T5.39.217.76我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
+ |$ [2 V; ^) m4 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
* b. J, @! N! E4 l) j6 T& P我就鍾意one多d(所以訂左one)
: G/ E9 g: G) v1 p4 @公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
8 r  X9 L3 o0 a/ j8 D6 R; j公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
4 v# i2 |4 y; X9 as4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* `3 S9 T6 I! v: X( e0 r+ F2 K/ O
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
* W) x6 C, t3 V6 q! ]$ ?5 @! o
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
. Q5 \" v1 Q1 _同埋我覺得one影相靚d
, [* Z! {# T$ ^: \3 x" UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
( ?( J* Q2 f. Z& u$ Xs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
' z: Z# m- i8 o4 p; o8 Z7 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
4 T% p. ^2 |4 z! C) Y, z
但S4好似都多左好多新功能..?
( L8 T! n% A7 q* n$ o5 D. \  t7 yagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵; M+ n3 F+ ]$ K8 {# I
同埋我覺得one影相靚d
8 B, @' l: ^3 K, J公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
0 {$ l! V' E$ u& {* {如果講像素既話唔係S4高D咩
% R! K, w5 x' b: V5.39.217.76但S4好似都多左好多新功能..?tvb now,tvbnow,bttvb; [: N# O! B* k
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
公仔箱論壇) T1 ^- ], f% q" X7 K
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
( o* }: H7 G! M2 M  u& O$ W同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
6 W0 F4 j9 s! g9 P+ _公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩
3 c/ s0 ^, }7 y; V5.39.217.76魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
5.39.217.760 P2 ?! y5 N8 Y- g
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
. Y8 U; Y: }0 T% {4 h" qone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
5.39.217.76  v; W0 z- N4 G9 R$ A8 D
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb, Q' l3 k& H" _' Y) X
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
3 G  M# \- W% [" V公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* s' L- @( v* k3 U/ t/ X' d
如果係咁咁真係唔洗考慮....