返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
3 s+ l: a; {. h0 u5.39.217.76kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
) ^  D, u: W/ Z1 E; ^; @4 ?5.39.217.76分別係...呢部係新架囉
+ b& b; Q& z% E  v& u/ w: d依家既旗艦機, 個款仲好靚仔5.39.217.76# q8 }$ v6 y" z4 Q5 h
4# 魚柳bell
( ?1 G0 Z4 N3 q' c' M好型喎真係!金屬機身黎架?
# y  s) W/ T, u$ k- H, C8 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell 5.39.217.76; n- G( t* X2 L: X
好型喎真係!金屬機身黎架?tvb now,tvbnow,bttvb9 E% `# r: `$ _; x0 `3 c1 `
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
+ m" U0 ]: y( e3 Ntvb now,tvbnow,bttvbkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
, t- Y% e$ J- H! x% i+ l
係呀, 質感好正/ d1 t4 B( j; C- @8 u) S
你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
; _; A3 E, Q: j, X9 s; RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, X" q0 }2 C" ^+ r. x
快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell / ?0 g6 p% J6 x. l* o
好型喎真係!金屬機身黎架?tvb now,tvbnow,bttvb9 w" p5 v5 N7 y& @
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
1 _  |5 O# w  G- R# j) Fkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
. K$ u" Y- @4 B- n5.39.217.76S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
: }4 X( u% m' I1 n8 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
1 P0 D+ V  s1 f2 \7 p& Z* E7 r8 ^PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
( N' k/ p7 v) {) L' Y5 J/ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急  ?$ E% f: h' T; O6 x# W$ H
見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???