返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
4 P2 j: p5 D* y+ [! m- [& f) {" bi.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
5 ]- i% a; X( _" m. j: [公仔箱論壇咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
tvb now,tvbnow,bttvb8 \  T. q1 G0 d" w
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?公仔箱論壇( Y' g1 Z3 M" q
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
2 p- ^( H8 w$ D4 ]公仔箱論壇3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
7 X% P0 i/ w! j: d7 R: w$ Xtvb now,tvbnow,bttvb講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱公仔箱論壇; t8 [$ O/ ?) I# I0 ^
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
9 M5 Y: ]5 L) L% j. U7 o+ Y公仔箱論壇連傾電話個d都會熱??
/ x  K# F* y' y0 \tvb now,tvbnow,bttvb我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
( p# ]& C! k8 c5 Y連傾電話個d都會熱??1 ~- x0 F9 d& T5 N
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
# B3 c4 A8 U6 v% D$ K9 ]: m/ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
" `4 C9 D$ P! ?# V( e公仔箱論壇係, 用一陣就會熱5.39.217.76$ v% r2 }, M" {5 g4 X% J
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
3 C& Z+ F. B- D% I; B0 k+ Y$ r5.39.217.76沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
9 g" g0 Q$ p; j9 B
SENSE TV係咩黎架??
8 e5 \- K' y( O
SENSE TV係咩黎架??tvb now,tvbnow,bttvb" d2 ^, E! c  d
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
5.39.217.76+ y8 C& [7 m( n1 X4 n
可以將one當做遙控
% V& r$ k$ K: Dtvb now,tvbnow,bttvb其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
& l0 ]3 ]! f6 i" C+ T公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
) R4 |. i7 V! y* ?5.39.217.76我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
( j1 n* R) a# q. i1 j可以將one當做遙控公仔箱論壇1 W! Q& o3 l; k6 l  e4 a4 y
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( a5 `9 z0 a  h: E4 |. [/ q
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
7 s# p. B7 d( u9 _' B5 m5.39.217.76咁犀利公仔箱論壇: o" X: I+ D. D) a5 A$ C+ r; n
我今晚都出去試下部機先
  }4 c7 B9 ]# M0 Dtvb now,tvbnow,bttvb我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架tvb now,tvbnow,bttvb( s# x+ g1 u* K1 E% s  M
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# E( {) S6 c2 m) O  S+ x
wow,你幫我打左支強心針8 ^$ u* o- ]: R9 V* o2 k/ [
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
5 J/ F0 P: t) ^6 atvb now,tvbnow,bttvbwow,你幫我打左支強心針TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- a& O. G, P! c0 }% ^
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?公仔箱論壇' _" ~) X/ Y+ i! z% _! U+ l  }
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
8 X, `% q8 T. R3 S1 N) o5 O/ c5.39.217.76我覺得d電都ok襟
) Q6 V$ q6 O! P* L公仔箱論壇你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
6 R# f+ x' J( ~/ Z$ w5.39.217.76http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm