返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
4 v* |5 Q5 ^4 u5.39.217.76樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
  B; v- ~% q% ]. ^! J+ S; \
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??tvb now,tvbnow,bttvb* x$ E5 _8 r# ~& x
咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one5.39.217.769 H7 R3 P1 c+ u) K! K  R
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 w& M/ E) W# n/ T  |+ ?+ r* g/ ^
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 U  A5 M8 f) t" F. l8 [7 V$ }
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??公仔箱論壇2 i9 z" a  z; _
咁你覺得好冇用呀?# z5 j5 l% l) R1 o1 ~
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
公仔箱論壇2 W6 E5 u5 t" J
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
) g: @+ h% z3 Y/ Qtvb now,tvbnow,bttvb好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
tvb now,tvbnow,bttvb: S% N2 c, o, ~- D) i+ z
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@tvb now,tvbnow,bttvb) w! K1 p, v9 s1 X
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- B2 D& G: R# E" H
我自己就prefer one...
' T) G8 T, N6 g' p1 q公仔箱論壇xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
* n  m  Z, d; n  [. K一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
! M) p% C' \) P4 M我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
+ Y( ]" g! U6 R7 E. o係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
( _  ^* {5 _/ w: Btvb now,tvbnow,bttvb好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
8 \+ ^& e- r! t3 _一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
( i) @& V+ u& a6 ?one影相得唔得架?呢樣好緊要
, y  z0 r* g! ?- I, B3 n5.39.217.76我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
7 o! r' E1 o0 m3 @5 B3 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
: a( z! a( Z$ ]# C8 u
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
tvb now,tvbnow,bttvb+ B- h! V9 j" |6 d& R1 M7 }
one影相得唔得架?呢樣好緊要公仔箱論壇6 i6 `0 e8 L) A- M$ o! |
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
6 G0 z3 {7 b* b! aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
tvb now,tvbnow,bttvb) x4 C5 V6 C. e& y& E& Z
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
1 c; H" i& \9 D8 n6 |6 B% rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
5.39.217.76/ N3 E. C3 ~( z0 f1 Q
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
  E+ ]" B  {" PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒5.39.217.763 a' p  {0 d" G/ z0 T
一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
+ |& x- _8 W: I6 \/ @5 b* ^( z4 d, wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
$ R; f6 Z. o2 ^5 P: R2 Z! C係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
9 U  a4 {& C. g- r* z公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
' h& U. L5 O& @: Xtvb now,tvbnow,bttvb咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部