返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚Dtvb now,tvbnow,bttvb# U& H: Z# P6 ^
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
4 \" a8 V% B6 F4 p8 O) E5.39.217.76真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
; ~' k2 b8 u/ @" {$ C* n1 D( Ktvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
: t# g% z/ s5 U8 C$ J
s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊4 j, g: ~2 a8 M2 K) d- c/ j6 N) z
点解samsung的设计师没啥新创意的?8 s& ~& e) C; K6 w& p5 C2 ^( S
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
% C( [% l! V+ D* Z3 y* {* m
s4個mon好差?不過大dd@@tvb now,tvbnow,bttvb9 L4 r& g( U9 h# Y
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
公仔箱論壇$ |- F& Y  O2 L6 k
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
' [2 \4 R' V# P0 e! Y- k2 btvb now,tvbnow,bttvbone個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
0 F9 k5 j. W1 O4 n) ~- F/ B5.39.217.76而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,tvb now,tvbnow,bttvb( z& S& C5 u1 [8 }
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
9 h" C3 y5 n% Q5 a  u6 {; M部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 M. w! k& J5 _2 c
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 @/ r  ]4 b3 u; F" P5 `
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,5.39.217.76( B) p% Z3 m8 ^2 b
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
6 s8 R& j, O5 _. ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
3 Z5 o. F% {, _/ k下點解得返8gb? d app冇得del咩
' a8 q) v& W6 s) ^+ G* p
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
, e4 m3 L' C$ u' otvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
5.39.217.76% B* f4 F9 e% \5 w
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
5.39.217.76: v5 N8 j5 N6 s- L% `
下點解得返8gb? d app冇得del咩
- L& ?. i- \; k9 l% ltvb now,tvbnow,bttvb9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
! V. d0 g1 }9 P. o: Z/ z, W2 m
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快