返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!5.39.217.764 |$ s! r6 R+ K7 a0 L' r' C7 z
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
. ?: v. x: a$ D* t5.39.217.76呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
8 }; }; y4 G, r3 X% \公仔箱論壇呢部好唔好用?未用過htc機
. Z3 O! J# ]7 Y4 D# e9 q7 W5.39.217.76你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
+ L2 \2 B7 @0 A' |' W6 a; e
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
" d/ a+ L2 V# z8 b+ V2 [' H% `. E公仔箱論壇同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
3 }; _4 b" ^- F" |5.39.217.76我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499* f" z- L6 e; R7 X2 Z3 ~
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 w* i" M0 g$ e5 |% _
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
9 Z7 T% X: ^( W3 @/ {我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去  {% ]2 Y! {- W$ S) f+ ^
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
9 u" e+ d4 N( g' l+ ^5 Y# n# h
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
公仔箱論壇# j6 D" M; [% U5 ]
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
" w) W) f7 h& ]4 r6 I你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
4 Z. @( J# [! K, y( _: E1 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 我覺得白色幾好
" j; q1 z% H$ Z+ G! T! XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
1 h8 T- f# ~) s9 ^- L5.39.217.76樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
公仔箱論壇6 M- [: w8 ^6 a: r9 a
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁tvb now,tvbnow,bttvb) D  |+ o* }! \; L( Y
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
5.39.217.768 t+ @9 n! J1 {7 Q" u0 U
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁tvb now,tvbnow,bttvb6 ~" R" [2 J/ s) W4 T
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037: S: m. _8 n0 s
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
公仔箱論壇" D6 i& u/ {) X# D* V& Q/ R- P4 e
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
; V+ |7 L7 c3 L) k真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
- |  H6 h$ U9 c8 a公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" w: `% m: e, w- P
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU