返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
$ q; F2 R+ b) K. @& z9 ytvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  a# |! |4 B6 j  K
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
7 C8 [9 Q! q3 W$ X3 I5 S/ Y5.39.217.76仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機tvb now,tvbnow,bttvb) g, {& u, r9 s, z- o. o5 [
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
1 ^7 `7 Z3 ], T3 W5 H. L
丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
tvb now,tvbnow,bttvb: X( G/ v1 N$ B7 o- }9 l8 W# M
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
9 F) x; H1 v5 d( q( N  O1 q仲有機會嬴部one返黎:P1 L# X4 A5 j; I3 |; [4 z
一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! s- r8 z! @$ z8 i2 B* }5 Q
我諗都唔會咁易嬴到啦@@公仔箱論壇6 l/ o% i- _5 W( W$ f
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" L& G$ K7 [  }$ ?6 `- P% c
我諗都唔會咁易嬴到啦@@tvb now,tvbnow,bttvb7 q6 P, x% g, k+ [- [: \( ~
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...公仔箱論壇$ X6 s( l" o) i. K2 o+ w
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
2 X; f) W( {, Z' Fzoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
9 O/ ~$ u" v- r- Y9 u% ktvb now,tvbnow,bttvb我諗都唔會咁易嬴到啦@@
* {+ c1 l! D7 G8 p. ]' _' dtvb now,tvbnow,bttvb想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
$ F; J+ R9 E% K' f) B% W. \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
' b' x) x: R; \9 C+ ], I2 H( tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都係既, 聽講影相好靚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" L: Y8 h; r7 t  R) P
唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ G5 F. i- ?. A8 \8 @; b
不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; i5 N8 w. ]; @* K# ^

5 `' d( o9 b* g" p; c2 c邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby
- s7 l$ C0 i( d( C公仔箱論壇
, [8 V& V# Z/ W; F/ y% _  h5 ntvb now,tvbnow,bttvb我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????