返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐
, S) y. C) l: W1 |( W公仔箱論壇想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" q0 B* t7 |% g; F- o/ {3 A! r& C* t
希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐
5 l9 K* \: c0 A# m2 V+ f  W想試下one好耐, 聽講影相好得
9 M2 B1 X1 y! n+ u' A, L- V* O9 T4 ]/ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
" A) z6 U( K1 c$ m# _" `! Gtvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎
; T: X0 C. k+ `$ U; z) n5.39.217.76希望嬴到部one返黎!( [' D; o! ?2 @4 c* L9 u) k
iamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
6 `: X8 c) I1 w: Q
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
* l# h( H7 [2 ^8 C7 U- a  Q5.39.217.76不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
公仔箱論壇. R( f! v; I% E7 |+ O+ s5 }
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
5 N. @2 C# @9 M4 E不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
6 [" Z* U$ W! f" R公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
+ W6 ]. }7 Q8 ~; a影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐
2 L; ^7 m2 c' l5 P公仔箱論壇想試下one好耐, 聽講影相好得
) M: a; `+ z2 M( f, m; K$ q" x0 C* J5.39.217.76巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. [" c: {0 R+ Y
one唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好tvb now,tvbnow,bttvb; U* ^7 ~5 w% m$ ]9 d( b- w
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
公仔箱論壇8 i, I$ M: v; ]% S8 I0 o
如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
' N% q( X5 T+ G  m
one唔係得400萬像素咋咩?公仔箱論壇/ R9 o" [. _+ T+ x4 ]. y
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
' V+ f3 l( S) [8 y1 U$ @. n  G# O4 x公仔箱論壇係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ^8 l% r1 u. v* N8 q
one唔係得400萬像素咋咩?公仔箱論壇( _7 Z- H8 a  R! z
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
: V2 v) z) ^! t( s+ J$ i但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
公仔箱論壇, P7 {2 D+ N5 v
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡5.39.217.760 s( u& T3 v, j4 G
巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
4 ^& p1 w, ]0 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚1 u9 M3 L- d7 A  C
不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚tvb now,tvbnow,bttvb  z; [/ ^0 ?6 u+ g& p* {
不過聽講好多人訂....
) M# H# U1 N: o! t: v: c0 ^4 L! o公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
5 s: ^' n) ^- K公仔箱論壇我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到