返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
; F: v0 K2 T3 N5.39.217.76師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
! k2 @  J+ S- J2 B! p樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
9 J( I' E) r+ z1 B- N" V! i黑色真係好型@@
3 b* `2 y- ^$ j5.39.217.76我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
( y1 T: k: q" j0 S  u! b好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
# F2 {4 i  A& B) m+ m( Q3 B' l0 g公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
" G! ?; L/ \( H9 B+ \thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
* h, Y" Z0 A) s$ D/ Q1 L3 K7 `好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨tvb now,tvbnow,bttvb+ W( f6 _" c, g
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
公仔箱論壇) R# w2 v0 c: i+ D
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
7 I1 G5 [! M: `0 s* j5 utvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 N3 ~: c3 ]0 z- P
我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 B6 ~  n" S# f
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
tvb now,tvbnow,bttvb% F, s- ]7 D. @# E
我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇0 [4 b. `, Q& P9 G& S& l  Q# b
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價公仔箱論壇1 `: K2 _5 p2 K  a  @0 c% L
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇2 P7 {5 p" x2 Q, R4 }, @- {
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb9 N6 h  ^6 Y! U* b3 X; r7 r
同埋我覺得one影相靚d
0 `) H0 c8 W- l0 l3 B
我就鍾意one多d(所以訂左one)5.39.217.76: I. B8 O0 M. z: R5 Q9 p
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
8 t  _: q' w& R, m4 I+ g2 s公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
6 c% L+ Y. L4 j; Z公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
( A$ K2 e; m) e! M, R+ ~9 ?1 F1 ?0 `
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵5.39.217.766 [5 L0 U- w9 y4 j( f8 o
同埋我覺得one影相靚d
$ Y4 {# m. l. J( N. {5 M1 i5.39.217.76你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( z# }* w5 I# H: V4 O$ E' x
如果講像素既話唔係S4高D咩
  q, b4 j' H3 T  I( Y! u
但S4好似都多左好多新功能..?% t# I2 {; E8 ]: V
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
8 v. x. u2 h7 ?( G1 N, W' X公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電公仔箱論壇" ?9 z- ?: X5 z2 e/ R
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 S9 S5 x4 d6 l: G/ E7 n
如果講像素既話唔係S4高D咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, N& @, {$ H$ M/ z
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) M# H8 Z- L. I2 J) X1 B
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊公仔箱論壇9 _! p- Y. q. K" F) Q; z2 c
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
% ~% H* z1 }) ^$ B7 V+ I4 O2 C, K- |佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
" A3 T0 N/ Q! g% c: O% Q# Xtvb now,tvbnow,bttvb同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
& J$ n0 @& U! c樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
- y1 f+ M6 M" S! O2 p
如果係咁咁真係唔洗考慮....