返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買公仔箱論壇/ X1 V3 H+ K) y: r; A% B
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
* R* z/ L. M* z! U" j' _! l& a& I咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇; w- y8 N( V( {2 R) a6 i: y
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
; \0 |) Q4 l3 k- v& U5.39.217.76我睇過廣告好似話係叫htc sense?
! G, t  m& \$ F0 A# ~tvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?
% T9 _: B& S7 ?( e5.39.217.76我睇過廣告好似話係叫htc sense?
# C  r2 U3 h' R5 X7 z8 o不過htc邊部好?5.39.217.76( [+ ^$ K* I" O$ q$ c, }
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
  N# B# i( u4 \" m) p8 |6 t. PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀
7 |, P( l. A5 [4 t0 `  ]tvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
0 E% [+ p' n* x5 m3 a4 [: P2 U+ z
咁htc既話邊部好呀?@@
8 N- s  c5 e/ E. l# _8 i5.39.217.76sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
$ m$ {3 K/ K7 P  P* M+ ?; J
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
' }2 U2 }  r) p' |* f% L7 I$ }9 e公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇9 O$ B4 |# v, Q: V2 K* L: v  [' F
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
- T% m8 ^9 v6 L, y6 z% y/ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
9 j. d7 n4 X3 x1 @4 Z8 w; nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???
' S6 w7 r* y& Y$ S3 [$ o2 W5 Ctvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
9 N4 J3 ^6 H# v. `) m5 s6 K5.39.217.76不過香港都有蝴蝶咩???7 }  N1 E* ^1 ]# [
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( ^$ p- }; K, `& h& T5 q  d( r
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
- z1 r1 K8 H/ H, p; W  G係呀tvb now,tvbnow,bttvb# M. Z  R; p4 A
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱" s0 Y: i- [7 O3 b- f0 V8 V
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
3 x9 {7 X: e& m, f0 T" @個個都話one@@
5 t2 P/ E7 S5 F: F4 s+ K4 l7 `$ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
) p- r  r+ R, Jtvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。5.39.217.76# P7 [9 ]. a2 B9 E
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Y7 c* [8 P+ v$ m0 J
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
tvb now,tvbnow,bttvb! D# X2 r1 N- A
個個都話one@@公仔箱論壇, n$ ~7 R$ ^! c* m; _
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?/ j# K. K! u9 m" p3 }! h
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
; f% p8 ^& m) j# z2 s我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題5.39.217.76+ n# E% J5 `& [2 O
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
" u& D5 {: a+ Y4 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  Q% `, R3 L( |
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- E: U" e6 P5 |+ N5 p
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
7 A, t0 K* e4 n7 W# o公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
$ l! O( Z/ f; x7 i$ x" ~2 f
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
+ z' o9 F, n8 _4 r例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag