返回列表 回復 發帖

[已完成] 請删帖

,  描述: [已完成] 請删帖

Done

幫忙註冊全新Email 25萬一帳號

Gmail  ,  yahoo ,  QQ    ,  Hotmail(outlook)  Email

註冊全新Email 完成後pm 我 email 地址 and 密碼

經查無問題後付數

如果一定呢幾個指定email, 就俾唔到你. 因為要電話號碼才能註冊.

其它網站嘅email接唔接受? 或者先給你一個其它網站嘅email, 如可以用得到, 才陸續給妳.
如果一定呢幾個指定email, 就俾唔到你. 因為要電話號碼才能註冊.

其它網站嘅email接唔接受? 或者先給你一個其它網站嘅email, 如可以用得到, 才陸續給妳. ...
riderkid 發表於 2013-8-19 17:10
電話號碼亂填即可,不用給真號碼的.

謝謝 你, 讓我試試,  先會付你 試用費

先付
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

2 a/c pm~

請確認是否用得著. 如沒有問題, 可以繼續給妳, 謝謝.
2 a/c pm~

請確認是否用得著. 如沒有問題, 可以繼續給妳, 謝謝.
riderkid 發表於 2013-8-19 20:51
thank u help  ^_^ 肯幫忙已岀力, 感謝你
thank u help
candy96421 發表於 2013-8-20 09:22 AM
雖然幫不到妳, 欲收到妳的報酬, 不好意思, 但係欲之又不恭, 就不客氣收下了. 謝謝.

thanks help !  ^^

5 a/c of yahoo and gmail pm~
pm you
5 a/c of yahoo and gmail pm~
riderkid 發表於 2013-8-20 20:36
已轉帳, 謝謝你的幫忙

pm you
leisurelee 發表於 2013-8-21 00:37
已轉帳  謝謝你 幫忙