返回列表 回復 發帖

<鬼同你OT>討論

請問你地有無人睇呢tvb now,tvbnow,bttvb6 U2 a  A5 L4 H8 J4 s' i2 t
想睇邊個多啲
外星貓E生
晚晚都有睇~ tvb now,tvbnow,bttvb8 }& y' g& U' H$ C
至喜歡孫淑梅&姜蓉~ ( a  T7 F- k) L: q3 o
至討厭蜘蛛精~
版主大大做乜咁投入
) [  l% i: a7 V# V" K( `公仔箱論壇
9 ^# H- d) t, G( \3 g3 j4 r, KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.76; T' J: c% h, {& f$ {8 s& l8 ~
孱仔旬盤都好搞笑
外星貓E生
搞笑戲啊?不過其實幾位主角都系好戲之人

評分次數

• timmaxsing

條骨都無佐lu
版主大大做乜咁投入公仔箱論壇! F6 t& B0 ?& f) ]) e$ ~' g

$ n9 K: {  x% @1 u4 q5.39.217.76公仔箱論壇9 ^% r7 P) P0 o' C7 _
孱仔旬盤都好搞笑公仔箱論壇8 ]1 B4 e, V. K
CC517 發表於 2015-7-29 11:41 AM
# m1 E* z& ~/ B; S
who is 孱仔旬盤?
搞笑戲啊?不過其實幾位主角都系好戲之人
/ Q! k; N& I0 C7 K! C+ e' `5 x. ~2 Y. Htvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-7-29 05:05 PM
  y! s) }+ O# v" k/ B: o4 i) `
期待蔣志光的角色登場~
( K/ J: |$ p8 w& J& h8 s7 e5.39.217.76 who is 孱仔旬盤?! d+ T, l: `; ?2 n, h
zzleezz 發表於 2015-7-29 06:51 PM
5.39.217.76" k& r6 `6 \6 K2 {5 U) l: V) W5 t! T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! p1 @% c. x& e! X$ w+ X" a
曾經旬盤陳豪你都唔識
外星貓E生
tvb now,tvbnow,bttvb* O' S  |) g2 b  Y* r7 ]
期待蔣志光的角色登場~ 公仔箱論壇2 d; D1 F, K+ g  A2 f
zzleezz 發表於 2015-7-29 06:53 PM
: f& U  Z, g" b$ _tvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.765 T+ i! T& Z, [7 @4 [. {
呢兜友仔都好戲
外星貓E生
可惜樣子不討喜
條骨都無佐lu
3 o1 U* [& a5 B% ?3 e; Z8 S6 G* W6 [tvb now,tvbnow,bttvb* W( x( m3 J* F& A# s% W% h3 @) q. f
曾經旬盤陳豪你都唔識
9 T) N* ~' f7 S! t0 p2 F) j# uCC517 發表於 2015-7-29 10:47 PM
1 b% i8 m; n# ~  K. ~- ~7 s 人地BB仔都有2個啦....仲旬盤~
唉,胡定欣,又一次比角色所累,商界女强人,口齒伶俐反應快,能言善辯 ,為乜又要寫佢感情上婆婆媽媽?當初的“方明愉“個角色,胡定欣咪發揮得好好,點解其後的角色設定,一蟹不如一蟹?公仔箱論壇$ r2 E8 T/ w, Y% @- t1 s8 T( x
8 O, T. e) T" Q( k0 t
5.39.217.76: [; t- `3 P, K5 l  |
呢個阿MAY ,果次懶正義乜嘢頭上有光環的”譚美貞“ ,大塊田無論再做返幾多次好角色,果次黑人憎的污點都係洗唔甩。

評分次數

☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Sam哥咁好記性,係咪做緊編劇
外星貓E生
唉,如果我係编劇,胡定欣個角色相信無咁慘,明明都係個聰明醒目女,為咩事將大塊田呢D咁豬的豬嘜整咗入公司之後,跟住乜都做唔到? 只係跟出跟入,然後自己一個講嘢,成日無故發脾氣,智商低咗咁多,IQ冇,連EQ都冇,可憐的胡定欣。.....

評分次數

你咁認真,人地無得鬧收視就會低,老細又詐型,是但算啦,都係攝期

評分次數

外星貓E生
聰明靈巧的角色,胡定欣明明可以做得好好,公仔箱論壇' T) v+ F0 v! L" ?8 i% q! \8 R$ E
可惜接著落嚟,就展現佢樣樣比唔上大塊田,
0 x3 }# ~0 H! E咁當初設定佢咁精叻做乜?tvb now,tvbnow,bttvb. Y  S2 W8 C2 m3 g
又寫到佢為個傻係情迷成咁!
. P! ^9 \: [' z8 H5 l0 @4 {
% I# w$ ]3 G& c1 Y: P' |) f呢個角色,胡定欣妳咪再做啦,做cheap晒自己。