返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 女仔們,你地會鍾意咩禮物?

大家講下你地會鍾意d咩丫?
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣5.39.217.766 Z( S  Y- b2 I$ A" f! i. ^
媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 09:54 PM
( j, x8 A) I: M8 E- k9 l! J5.39.217.76實用d?即係手機相機個d都ok?
3# 冬甩dont甩
) \! I5 L* ?+ f0 h1 a, VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# w4 ^: k- Y% y+ ?$ Y都岩架, 如果有人送比我既話XDTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. T4 m  n1 R. U2 O
我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
3# 冬甩dont甩 + T% }. x  C! N" R/ V+ \( z
) g+ k0 |6 X( L. ?7 i1 z" A* d
都岩架, 如果有人送比我既話XD
# j; ]% ^% `7 ?( B1 K; W我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
# |0 O6 F6 I4 F公仔箱論壇媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:11 PM
9 x+ E" t: R. I' T
我諗住送俾我gfTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# n; l, f0 I7 U% S
rhyme易唔易用?
rhyme有sense介面, 唔使擔心, 好人性化同易用
( y# E) l4 s$ y# ~0 i3 s# n+ i5.39.217.76我諗住送俾我gf公仔箱論壇0 ^* W0 c( X5 P
rhyme易唔易用?公仔箱論壇& L* N2 l6 {. X6 ^/ v
冬甩dont甩 發表於 2012-3-30 10:16 PM
( {. O7 C, |4 {8 j
我女友都用緊呢部, 佢電腦白痴都可以自己set好晒部機唔使我幫
ic~頭先search左隻紫色佢應該鍾意
1 Z. C& _  Y0 M) l! R5 E& yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但呢部會唔會好大部?
本帖最後由 媽媽咪呀 於 2012-3-30 10:47 PM 編輯 公仔箱論壇. I$ ]0 r& ?* N* N9 n$ m7 F9 o

2 r$ E5 a; [  L0 [$ {4 y9 K公仔箱論壇 8# 冬甩dont甩 5.39.217.769 Q4 d2 J, i: W: C: v
5.39.217.76  e- _# U/ Y6 E( l# p
3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既4 {$ H5 A& x2 ]7 K7 B+ U0 }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, i, h, i4 G, v( Y' U0 z- W- b2 p
so, 你諗住買rhyme?
8# 冬甩dont甩 tvb now,tvbnow,bttvb4 U$ D; V* d$ a5 X

4 g& m3 k5 \1 x7 m% Wtvb now,tvbnow,bttvb3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既# q1 `) R1 x7 r5 C* n

$ }, e! _! j2 l+ U公仔箱論壇so, 你諗住買rhyme?tvb now,tvbnow,bttvb: @3 {* F% A3 f# F: d; O* ]* B
媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:45 PM
5.39.217.76' s  K( S# U5 E9 _2 U0 R/ y5 D
應該會買啦~都幾岩佢
10# 冬甩dont甩 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 p3 e! s# M0 l$ r  v
公仔箱論壇% o' j+ U$ b2 B, K( \+ E& Y: y
宜家有promotion喎, 送android usb mini radio & speaker, 不過要係大專生先有
; s! X) `8 _4 ?公仔箱論壇你有朋友或親戚係大專生既話叫佢地幫你買機啦