返回列表 回復 發帖

[自拍] 貼番張證件相先

呆版既證件相...
- w' N" Q. t8 t9 i" e" e3 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  g9 V7 W; O3 [4 R( e: r, Q" l
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• 鬼鬼

大家义气仔女,唔洗讲野,我顶你,加油加油。。
$ x, V# ?' T7 G! _5.39.217.76下次贴D生活照来看下。。。: {# n3 B+ H: H+ X/ f' N3 S8 c+ Y
多谢分享。。
嗯,頭象細個時可愛d
4 n  O" N9 [4 V& z8 F. M公仔箱論壇
幾好~~~~唔錯唔錯
3 k7 B; e, \: ~  ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我拍呢d相好恐怖-./-
原帖由 btkoon 於 2009-1-14 03:38 AM 發表
, W/ K" R' Z6 p# c! P( B! S. otvb now,tvbnow,bttvb嗯,頭象細個時可愛d公仔箱論壇1 B& @1 I3 o  f+ U/ S7 L
; [  X6 @" z0 C7 ~8 V4 }5.39.217.76
9 T; x# x/ u: X5 ?# B0 T哈哈  如果依家都係細個時既樣就有麻煩啦...不過多謝支持
原帖由 jwxie518 於 2009-1-14 03:40 AM 發表
: S) C, A' q& uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾好~~~~唔錯唔錯
* D# t; K  }" b% ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我拍呢d相好恐怖-./-
7 b* C5 s$ _0 O( X. g

* ], t. `( s' x4 W; Z5 G6 f5.39.217.76點解啊? 難影??tvb now,tvbnow,bttvb! P( z& w$ e. \4 B

* }# R1 A/ [4 j8 R& R0 h1 U9 V多謝支持

回應 kenny8534 第 6 篇文章

係啊幾難影哈哈~~~ 我都好耐冇影呢d相啦
it's ok.   not that ugly don't worry.
原帖由 jwxie518 於 2009-1-15 01:53 AM 發表 * ~! c( _) m/ t4 I! o+ e
係啊幾難影哈哈~~~ 我都好耐冇影呢d相啦
) O& `; f  M: r  e6 x& U
5.39.217.76, Y7 ?, g- u+ f3 m

8 N$ e1 q! a0 e2 D8 U- {應該幾簡單啊, 就當囚犯企定定任人魚肉  
) C* }3 w5 }4 \$ W! s, z0 v: A' @& n  ?$ x
我以前影完都有曬好多張, 但次次要用都溫唔到...
原帖由 wytang 於 2009-1-15 02:57 AM 發表 % x2 H& x7 I! P  }0 [" s& N
it's ok.   not that ugly don't worry.
5.39.217.76" w# J8 a( K' d- ]- p# I

+ j+ _# K6 x2 |% ?公仔箱論壇6 G0 H4 G. a* d8 b
Haha.. hope you are right..
thanks
原帖由 KwokLau 於 2009-1-17 04:02 AM 發表
0 v4 `' G  ?, c. j- Kthanks
5.39.217.76* Z- D' d) Z4 m$ S7 j+ W

8 `1 N) a# v* p, D+ e4 VSorry 另到你暈低  
證件相都影得咁好~~~我都好似c仔咁話~~我影呢d相好
look very normal