返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
) _5 p/ f) R4 D% S3 p3 \( o5 w- RPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
1 J% Q5 X- t; u1 z/ Y) jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知我知我知.......不過真係講唔出口。
& x8 Q9 I3 p* t0 f% UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- {7 G# M, B/ B. X+ i" s
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟) W! X- j% ?8 i9 j; h, F5 d/ G
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
" e; L! _, R- f) c5.39.217.76我相信都係囉...
+ U) R6 h) I2 J1 w0 V  |1 Z0 g
- A) ]/ `% q% D/ k+ e( @/ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
/ q& b6 d" R8 k$ o/ Y0 g, {5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
公仔箱論壇/ H2 z# F) T. X5 f- W2 h8 E
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。
  a: w/ b4 j: B- s* f/ y公仔箱論壇哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
0 _6 d9 p( b; L$ U: bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Anyway,各位會員總之小心啲啦.....
: `. D$ R( P8 k+ \1 X4 h& \' d8 d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" m- s. G1 G7 D& ~
我知我知我知.......不過真係講唔出口。5.39.217.768 R: R; T! e0 v' e0 \+ h1 p; E+ Y
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.5.39.217.76  u9 @3 E4 g0 W1 q
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
公仔箱論壇! g, a3 b1 M6 u7 r! D
公仔箱論壇' ?5 }, ]% }1 u9 x) `
兩個臥底嘅BB會點架??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% |( M3 O* g% L, v" j8 s/ Y# G
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
- j& K3 L" A- _9 d, |leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
1 z- T/ L) ^: o. y# f6 Z
' Q8 q1 u$ B- t3 K( Y- Q8 N
你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
公仔箱論壇+ X5 p1 s% i. v- g! `) _

4 o, |/ S$ u: U: s9 c/ m, ~% n公仔箱論壇唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  K  ?2 U# k9 B5 d6 {  u+ V% G
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...
9 R5 m6 W' a  \mnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
6 Y4 y& i4 B' K; W8 X) ?, CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.769 S/ j( P  d7 `+ N6 v
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒..
9 y2 q: k- q+ R. i# [/ Q+ ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ m0 }, J8 X$ E2 o5 a
父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
tvb now,tvbnow,bttvb( a6 p( H1 b6 T3 x7 Q

( C& p( q7 p/ \# _* r6 a) I5.39.217.76兩個臥底嘅BB會點架??
) ^) V0 Z# _1 e1 _5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
, L* M% e2 g5 t# U' ~+ [6 N8 L$ }
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
5.39.217.766 a9 X/ q+ ~5 p! q& q

2 f) O- Q) F9 u公仔箱論壇我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
4 g, i' [8 }1 k- p" j/ Q大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
. i. i+ g; Q. F( X$ P1 Q5.39.217.76細佬,你真係越爆越多嘢。
  {; T: }* u, e* [4 U公仔箱論壇小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
# X7 ]/ P9 w$ C. p9 Y% s& D# Ftvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
1 `: O5 u7 |' y1 {3 j$ n; y
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ I- v" z# u" k: {7 B6 _
又直接講劇情會好悶.....
tvb now,tvbnow,bttvb2 l5 q! L; e5 X' c- A  G2 e
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
* w+ y% b$ `7 mPedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& ?/ H, L, y" d/ x
公仔箱論壇9 S& M* Q$ q' Q0 i
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
" H! U& B8 w9 b4 |+ a& X: F8 C細佬,你真係越爆越多嘢。
# N9 S+ q0 `1 M7 @1 Ftvb now,tvbnow,bttvb小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
! w9 _! N% o7 @5 rleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
+ Z; d; V& t3 o, d  T
0 A2 a; D: y  z5 ?& |$ k公仔箱論壇巧驚... 唔會嘅
8 E( l% Y& h% t) R+ x9 `% g

5 E  f5 P, K5 ]4 Y* \UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
! ^9 K! }& ?' L! v/ j! u. d大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
' j2 V3 |" m9 A; zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 d* J+ b5 I2 @7 v7 o/ q/ I公仔箱論壇UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!公仔箱論壇( q, u. P6 ~/ L7 n1 E7 Z  P
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
5.39.217.76& W0 J" w- s9 x' l& R; T( X
入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
# t- a' _5 L# I0 m' k0 B1 o4 l5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb  b' f  c/ ?1 X  ]! w: ]
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
& j' K) Q4 Z/ y- M' L! j4 stvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
公仔箱論壇  Z& F5 M7 f( h. [
恭喜細佬估中最後兩位UC。