返回列表 回復 發帖
5.39.217.76+ Z, u. }) o; V$ z
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
  @% S& j# v6 J& u: ~  t公仔箱論壇不過我唔係嫌美儀老啊。tvb now,tvbnow,bttvb) d3 M! Z2 X& k% P6 U
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
: f2 l7 X4 u9 v7 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 @& l1 _  m  L" d4 n: k; S) e$ R1 t
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
/ x# l( q* E+ D7 f2 w: Z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 $ ~. [2 z! G1 G; I! Y

; g8 I6 E1 n5 w
& |# E5 U) U4 m+ l& ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ h! \7 e1 @7 H; x公仔箱論壇不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# X# ]% |  S& a+ X5 j% h
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
& M, ?9 T* L4 \3 \公仔箱論壇唔.....% B5 X  W$ ^7 ~0 A1 X1 K/ j
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ }7 V3 o* Q( x$ R* T1 Z

! C4 e5 `6 i& G$ b6 T公仔箱論壇註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係公仔箱論壇, F) h' R% S) f; e/ r
2939554TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ }  S5 }( l7 n8 m: U
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
5.39.217.764 c3 {8 C& R; h/ N) P/ N
+ X( P5 k# r3 J, F& S/ j8 J; d  s
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
5 r2 w7 Y' p, A2 G' t公仔箱論壇唔.....
, b0 @5 w/ ]0 j! z: X美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......公仔箱論壇6 T" @8 z# Z9 j7 }8 F2 h3 _* v7 W
2 @& t! ?1 S4 C7 R$ i) l# A註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...5.39.217.76# K3 I( _+ I. D$ Y3 r+ |
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ^7 P- M. X* i' r

) G* R1 e# z% W1 F4 p" O! b咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 L- ?* z" T# m

% ^7 g* l0 d* O& ~# r- R' Z% i* W6 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
8 w9 v! I3 i- g' [9 c8 umnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
$ |; G: a0 Z) v. |5.39.217.76# ~# S% W# C7 ]7 _4 L0 r
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
tvb now,tvbnow,bttvb4 H, _0 ~# A3 [
+ [# ~: b+ u- I. u; d
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
1 @) @0 Y& Y& f: R# l! x/ ^tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
/ _4 `. q$ v4 M6 a- R' S公仔箱論壇
; I$ z8 ?4 ]; Z; m5.39.217.76有大佬撑住咁就冇有怕:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% z4 _/ W) M! p# X
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
- M0 X5 t" T4 d- M. d6 m; Z2 x) B+ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
公仔箱論壇! L  l+ C8 K& `2 H$ Z
tvb now,tvbnow,bttvb& o& k$ ?5 s* i, K3 A  V( t7 i
公仔箱論壇; Z% J, r6 u4 I1 O$ n
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
公仔箱論壇1 K, Z+ w" j# O$ i

; ?% Y: g+ O: O( o: ftvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:
6 X/ H9 V" Z/ u5 rtvb now,tvbnow,bttvb釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
6 `9 A* {, K  }' g. ]( }3 L7 o$ HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
; e+ J( s1 a2 |- r6 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
. r. D  G) l0 ^& I: L+ s. Z5.39.217.76哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
& K6 `; h% T, d4 O公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb" w2 ^! j9 E& o5 ^4 e/ B
5 Z1 U1 ^' \' ^2 W% ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
* z4 K; p( x3 q" }2 S' j& f
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎5.39.217.76/ e* T& n$ e6 ~) p9 ^. z, O6 W- `
1 G- b$ _  B  {$ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! I# N- t9 h, y2 W4 I哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
  A* i/ Y- b& G3 B1 \% ~7 ?% htvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
2 u+ ]: e' X- ~1 ^公仔箱論壇我預設嗰個反而唔係呀..
tvb now,tvbnow,bttvb" r2 z; _5 z7 \) ~8 `

2 n) ~  Q8 H: z4 o咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
8 [& c* s9 s& R% Q公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
0 I. G. T5 E0 _) I
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
; Q6 ^$ |. R. d8 g; `0 f
* J. D3 X. S! _- V補充茅山聖物紅肚兜0 [; _5 B6 r# F) A3 B

' h1 P1 m! J8 U8 v- ctvb now,tvbnow,bttvb
29405335 d; i# O; y7 ]( K& S2 F, R; [

! ]: g4 A5 A( k2 V公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb! b7 g0 Q0 L7 R5 `* E) ]; D+ @
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!tvb now,tvbnow,bttvb# _6 X6 h- W- k( w; v
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
公仔箱論壇1 l! K* u3 y3 J; Y
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。7 Q  ~* Y- N& E
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. b5 ?9 P: E6 a# M
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
$ ~; l: X- ?! {+ d$ i% E記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
) w7 `( W1 t: Y' A5 Z5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 P0 l" M5 r+ x4 D6 S& f" b
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# y* ]9 e1 s. @
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~+ F( y5 I( R. y2 U

. T* \! }. x, w8 \5.39.217.76釘姐的背面9 }8 f- B  o2 m