返回列表 回復 發帖
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
外星貓E生
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
/ ]( L, Z; L& G  M8 Q% JCC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
2 @' Y+ S: h0 u; x& E$ T) w% j1 r% X7 J- K6 v' z, k; F7 T
3 t3 i% z% T" V1 R% |# `5 k1 \/ A0 F4 B6 u
- v2 w- N. h' J" k0 r
今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,( o! N3 ]' R: g1 i9 ~1 W+ G0 I
更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....公仔箱論壇% w' _( T6 H  S) [' @
我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,
) M- U7 u; J9 b4 o" \; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# W* W! t" G, C0 ]! s0 u3 w
我已經搵佐資源全套下載來睇
( H$ n3 h2 Q; ]3 m7 m( Y. p. V! {4 wtvb now,tvbnow,bttvb純粹捧萬二蚊場
條骨都無佐lu
第一題答案B,我未睇,估下嘅遮tvb now,tvbnow,bttvb) t5 j2 {: j2 @
第二題答案C ,又系斷估無痛苦
0 i2 X: Q) x1 x8 P( [+ j公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 P; N9 b$ g: r, a' L* }

# n0 E) }# `  x% k- n2 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..
$ k3 p1 o  F# e
, q. [& R, C* a) H7 e$ e2 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。該煨,+ ~* A! o8 h: \" ?& d5 ?- V* k* J
本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,tvb now,tvbnow,bttvb) C. I" Y( F, _6 f
又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。# j+ y4 F9 |* {. b5 \" U
請幫手宣傳吓,: x9 D1 V1 _2 B. f
睇劇同步討論樂趣多
' C( b3 ?: N5 [0 a5 q3 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。齊齊追劇回覆笑呵呵

$ C! j% y' E/ C$ a5 u6 u- `5.39.217.76
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩公仔箱論壇- M# Q  I" k/ j+ R+ C
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
E生係我地方買AD,問過我未...5.39.217.765 r1 _' T$ e- v3 @
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
# _% |% ?, e9 Q7 Xtvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.768 F0 [& Q" T( w7 z* O
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
& ?! I+ W, U( B, }( @( r7 ]不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
, U1 N2 E) n* d  }5.39.217.76將功補過算係唔話得囉....
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛tvb now,tvbnow,bttvb1 f6 h% `" Q7 v3 m3 h
我已經搵佐資源全套下載來睇公仔箱論壇, O- l# _" g1 v# _6 g1 X, H
純粹捧萬二蚊場tvb now,tvbnow,bttvb8 P( s- {8 V8 e7 b$ \$ r
lhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
: [& L: C9 y; D1 A* K: ]2 v9 i5.39.217.76
- p* ]( |1 c  T4 n! v# FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,
1 f1 _! s. s, t0 |( d5 [我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,! N, \! T% a& b( q
當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,
- N' r# l& F: c9 ^7 }3 q* h/ I公仔箱論壇完全唔同劇情,仲有咩意思?
+ D$ L( o& S; E" Y. {$ G公仔箱論壇. R0 p# \- o' _* {3 G/ ^
download落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
E生係我地方買AD,問過我未...tvb now,tvbnow,bttvb- G" z+ R- E! N" B0 E
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
公仔箱論壇. B; M0 S0 ^7 e& S5 M4 r6 L1 c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 P& c2 m5 g  z8 h8 i
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
外星貓E生
5.39.217.76% G6 b8 I* h! T( L, w
! ^. p- j% D& p+ s  \
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
4 U6 r* _% |; V$ K5 `" j/ u' s( Dtvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
公仔箱論壇* `2 r4 E" X9 G, J
公仔箱論壇6 m1 F4 b1 \/ T7 ^1 @/ n$ {6 V5 Y
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
. I9 A  r  o3 N) [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...8 o% P- i" D# e2 ~
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
tvb now,tvbnow,bttvb& j+ T* I# h6 A! k2 f% M; u9 f; e5 M
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 K- k) T0 x/ j) b; S
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
* Z+ H) ~' d; z* E7 W/ i公仔箱論壇呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...5.39.217.76" ~0 A2 y8 m7 s" ^$ L
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
: |4 z* s: L7 Z8 j9 Otvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% ~# B' C7 b. _# W& ~" a3 s

# A0 ?8 D' z0 E0 ], q( |7 d( `5 A公仔箱論壇點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
外星貓E生
3 j; z5 a) O" ~) {; W, p4 u公仔箱論壇
) \; m) C0 Q* X- Y( I5 f  h唔好怪佢住,真係要怪就怪我,: N( f. K+ K  _. C
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,# H4 a& K) |( e3 l: A
將功補過算係唔話得囉....
$ X4 b& S7 _! G0 @% i& ]( A1 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
' }8 L; u5 U1 p7 r) L, Q+ G1 f
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?公仔箱論壇! i0 Y5 t  y9 i+ o* T1 i$ }" ]
9 h( @4 b" E5 Q) O
[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?
0 Q# F$ d! |6 X$ Z+ q8 p; _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。b)1個
3 H; W4 |7 [. E5 E2 F0 ^tvb now,tvbnow,bttvb
) X9 Z1 k4 I7 l+ \. STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?tvb now,tvbnow,bttvb4 Z* q' W3 c# h+ R& {
c)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
9 o* f7 X# w# ^% p/ H5 F! K

* |  R  C1 a$ X- ~, ?& j呢個答中有獎遊戲聽日先截止,5 W" o* u' Q, ]0 O0 f
睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,0 J: d# y' Y; Z2 l! ?* k
真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,5.39.217.766 x. f1 n# `. p
..己經出到呢招嚟招客....
' V! x/ X0 M- A) [4 s
. s" m! g. u6 j& Z5 `: D金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
6 r0 C& A) X! A& S$ j9 K' M- Q- v: @/ u  d/ Q7 f, N
金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
第一題答案應該係B - 得1個細妹2 K- d% b, k4 e; N6 D
第二題答案係C - 我都系斷估架
- A" M+ z* v- Z0 C% l  K  Z2 \: t5.39.217.76sorry, busy working, 仲未睇完...