返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半5.39.217.76; J) O. [4 l3 q) G4 x
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半5.39.217.76) g+ _6 I& I! x+ l6 H+ T; ~
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...  a: `( o- N* _3 ^( I! q/ U! i3 v% r
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
2 }( t% a6 Y$ x' S
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂tvb now,tvbnow,bttvb: d* p6 l- O' F9 C  E. k, E
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
( v% t2 n0 [9 @! O. r公仔箱論壇蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
* q7 s; i/ S8 [/ n9 z  q5.39.217.76
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
6 F& x5 _9 R& [% htvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
4 E" S6 }! U& F$ m% m. S# A; Ntvb now,tvbnow,bttvb6 a& Q- V6 |. L) K7 p6 U
自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢6 x4 ]3 [7 b5 w5 \0 k. r
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
" \& J0 g6 n: F  {/ H# p0 d公仔箱論壇哈哈,好吖好呀,我都贊成...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# c& g3 m; |; O1 U7 f
tvb now,tvbnow,bttvb3 x. m7 b$ P$ ~) A2 y# r
自食其果
$ ^$ P+ G# k) W8 `& ^8 l8 H% @- Qtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
3 M, q+ x' d7 o: q係呀,自食其果,好有教育意義架.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ]7 g; s! V: z' B+ T$ A* O
! [* N6 K8 W5 N7 `* z* y. C0 c
公仔箱論壇3 ]) C( O" ?/ F$ o) g( A9 X0 |
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
+ d5 Y9 P/ ]  M. @' }. O! |3 j大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
) h: O4 T% ?  [, x
養不教,父之過。慈母多敗兒
; h: H8 n. h6 Q% @; x: o養不教,父之過。慈母多敗兒
" }* H( {& Y5 n: I- U2 z3 w/ g1 i5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
  }% U' D5 z0 A7 `% Y
% d8 u( E1 `' J3 @9 stvb now,tvbnow,bttvb好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....公仔箱論壇( [% N6 z% |8 M+ u
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
5.39.217.760 |# t6 {4 t  `) R6 \

7 \6 F4 B0 j/ rtvb now,tvbnow,bttvb$ ^+ D+ b5 k: J/ ^5 D
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?8 w/ x/ E( X& D7 F1 }- Y. d5 L+ J
可以tvb now,tvbnow,bttvb1 ^- u$ y$ E/ e

+ f: a6 w! _. T7 W/ g; }- s# W5.39.217.76(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: h9 d: O/ U) ~
唔會5.39.217.766 x! A5 d8 _2 H
公仔箱論壇: f% z. C. j2 _" I- \: q
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
5 E* H0 v: j4 _結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
8 m2 e8 y! B* ~% mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以! Y, ]8 h  v( [7 _
7 K) Q8 P4 d  H) y, U- |) F) s, Y# }& W6 ^
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [tvb now,tvbnow,bttvb3 [( ?" \+ @  P( j- T& m9 K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i公仔箱論壇; @& v, P: h1 q8 Y7 T
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `tvb now,tvbnow,bttvb. _) v/ Y" w% P8 m' q
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _: R; [. {5 l& d' W
成為情侶TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( N# [  y% q& v0 i0 T

- ^, i& d2 g! Vtvb now,tvbnow,bttvb幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING公仔箱論壇4 s; r2 B7 w" l. t/ N4 _5 Y) P
  f9 F- f/ g  C' x# k& ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ N+ |% w  i  S6 ^  M4 E" m
! K/ z, h5 g6 N: C% n杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...5.39.217.76  ^" X; p# K- |$ L" X4 o( c
leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
5.39.217.76' c2 ], j5 E* z' ^4 |$ ~  B4 l

0 m7 I+ d; W) fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
/ ^' \$ c/ ~- G  `+ m* s! e) I
7 ~+ a* ]& Z; T* ~/ Q5 e想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?