返回列表 回復 發帖
曼聯前鋒的把握力很差= ="
仲和緊
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
唔想曼聯打加時
看样子好像要踢点球了。。
赢了~~!托特纳姆射点球都软脚了。。
原帖由 gunden 於 2009-3-2 12:32 AM 發表
曼聯前鋒的把握力很差= ="
Tevez 今場真係唔掂
4:1  嚇死
hide曾說過:
要預備下一場了,不過曼聯真係強大

就算今場要加時都冇有怕,完全唔怕有疲態

下場陣容我估

VDS

O Shea, Vidic, Rio, Fabio

Fletcher, Giggs, Carrick, Park

Rooney, Berbatov

死未,曼聯真係夠人排兩隊正選
Yeah , baby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Just keep going !!!!!!!!!!!!!!!!
We are the best !!!!!!!!!!!!!!!!!!
又赢一个杯啦,恭贺恭贺
原帖由 HIDE 於 2009-3-2 01:51 AM 發表
4:1  嚇死
VDS 同 Foster 咬完耳仔,Foster 即救到 pk
原帖由 tshek 於 2009-3-2 01:54 AM 發表
要預備下一場了,不過曼聯真係強大

就算今場要加時都冇有怕,完全唔怕有疲態

下場陣容我估

VDS

O Shea, Vidic, Rio, Fabio

Fletcher, Giggs, Carrick, Park

Rooney, Berbatov

死未,曼聯真係夠人排兩隊正選 ...
好彩無咩傷停
hide曾說過:
原帖由 tshek 於 2009-3-2 01:56 AM 發表

VDS 同 Foster 咬完耳仔,Foster 即救到 pk

世界第一龍門教路 沒有錯的
hide曾說過:
原帖由 HIDE 於 2009-3-2 01:56 AM 發表

好彩無咩傷停
Evans 真係要休一休,兩場有傷在身踢全場
great game for B.Foster
自從腳傷后,foster一直比唔到人足夠的信心
但係今場對foster嚟講,可能係佢MU生涯的一個轉捩點
上半場,foster有幾個波都唔係處理得咁好,包括一個完全沒必要的出擊。但係下半場,自撲出咗連農個勁射后,foster的信心明顯係返咗嚟的。之后熱刺的角球,好多都係比佢沒收。再加上補時近距離擋埋bent果球近射之后,明顯比人見返當年英格蘭三號門將,曾經的希望之星的身影。自后的PK勝利,對于foster來講更加是獲益良多。前面的120分鐘,係球場上11人的表演,那么PK那幾分鐘,則是門將個人的show off了。
希望foster正式開始挑戰云達沙,分擔下曼聯門將的壓力啦!