返回列表 回復 發帖
原帖由 tatmingtai 於 2008-10-17 06:59 PM 發表

我想問DOMAIN係咩黎嫁,,,,,,
大約可以解作領土權
原帖由 bubu1109 於 2008-10-17 06:27 PM 發表

你已經10轉,也有400萬寵物幣,紅寶石才100寵物幣1粒,下次紅寶石你要自己買
給你這個,對你比較有用

成功贈送給 sunshine-1990 10 個 三倍經驗卡! ...
10转?!400万?!我得8转,有70万咋…
我将红宝石比左个高转过我的有钱人…
go hell wan wait so long

i think me when the pet renew i am ugly or die aready
原帖由 GQG 於 2008-10-17 07:16 PM 發表

10转?!400万?!我得8转,有70万咋…
我将红宝石比左个高转过我的有钱人…
這次只好怪你自己不看看,別人是否真的需要幫忙
其實嬴一次小遊戲,已經等於有100萬以上寵物幣,嬴多幾次就好快變有錢
原帖由 bubu1109 於 17/10/2008 19:33 發表

其實嬴一次小遊戲,已經等於有100萬以上寵物幣,嬴多幾次就好快變有錢
hi~~bubu~~is your 小遊戲 only for member???
原帖由 bubu1109 於 2008-10-17 07:33 PM 發表

哈哈! 都好啦… 果区区1万蚊买一个
教训係值得嘎咯…  咁就要睇佬
大你识唔识做啦… 听日比个点
样嘅游戏我地玩啦…
原帖由 wongjj 於 2008-10-17 08:00 PM 發表

hi~~bubu~~is your 小遊戲 only for member???
基本上只限我們兄弟幫寵物家族的成員,不過我會歡迎你參加
原帖由 GQG 於 2008-10-17 08:07 PM 發表

样嘅游戏我地玩啦…
我當然會找一個超高難度的遊戲給大家玩啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 wongjj 於 2008-10-17 08:00 PM 發表

greedy JJ...you want to play too

原帖由 GQG 於 2008-10-17 08:07 PM 發表

样嘅游戏我地玩啦…
晕 5好甘啦你 最多我比翻多D宝石你啦 我日日努力打怪打翻来架400万 又卖装备所以就有咯 最多我比翻D宝石你啦
咁你又唔晒咁认真,我都係讲下啫…
放心啦… 我咁少钱係因为我好懒
打怪嘎… 冇所谓… 你自己用啦…
反正我比你好少咋… 肯定唔
够你用…
我都系讲下姐 我都知道你一定5会要架
原帖由 bubu1109 於 2008-10-17 20:19 發表

基本上只限我們兄弟幫寵物家族的成員,不過我會歡迎你參加
咁,我啦!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区

重酬

peterzai05
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2008-10-18 12:12 AM 發表
咁,我啦!
大人是不用玩遊戲的,有需要什麼問我拿取就可以了,這是其他成員沒有的優惠